A Bridgerton család szereplői

Kiderült, hova tűntek a szexjelenetek A Bridgerton család új évadából

Állítólag rengeteg előzőleg leforgatott jelenet nem került be végül a sorozatba.

Nemrég debütált A Bridgerton család második évada a Netflixen, ám nem minden rajongó olyan lelkes. A népszerű sorozatot sok kritika érte amiatt, mert túlságosan szexmentesre sikeredtek az új részek az előző évadhoz képest.

A sorozat intimitás-koordinátora, Lizzy Talbot nemrég választ adott a mindenkit lázban tartó kérdésre, miért nincs (annyi) szex az új évadban: mert a nagy részét kivágták ezeknek a jeleneteknek.

„Ugyanez volt az 1. évadban is, rengeteg jelenet nem került bele. Mindig többet csinálunk, mint amennyit kell, így sok lehetőség van a vágás során. Szerintem ez egy nagyon fontos dolog. Tudom, hogy az emberek frusztráltak, hogy nem volt több [szexjelenet], de ennek része az is, hogy a legjobbat akarjuk nyújtani. Rengeteg olyan jelenet van, ami nem kerül be a végső vágásba – ilyen a film világa. Amiben igazán biztosak vagyunk, az az, hogy a szexjelenetekre, amelyek benne vannak, nagyon büszkék vagyunk”

– mondta a Glamournak.

A 2. évad kifejezetten az „abszolút feszültség" gondolatával kacérkodott Talbot szerint, és minden egyes szexjelenet „nagyon összehangolt" volt, hogy ezt a vágyat közvetítse.

„Szerintem ez sikerült, mert két dolog történik egyszerre: van ez a feszültségépítés, de emellett rengeteg karakterfejlődés is zajlik. Ha két olyan karakter van, akit nem igazán ismerünk, akkor az intim jelenetek tétje sokkal kisebb”

– tette hozzá.

A koordinátor szerint legnehezebb szexjelenet a 8. epizódan látható, ahol Bailey-nek és Ashley-nek is szemtől szemben, ülve kellett elhelyezkednie.

„Nagyon szépen működött, de ezt sokáig kellett kitalálni, mert ez a szög és pozíció egy Regency ágyon nagyon trükkös. [...] Mindig is nagyon ragaszkodtunk ahhoz, hogy ebben a pillanatban sok szemkontaktus legyen köztük. Ez nem egy olyan pillanat, amitől ódzkodnak, ez egy olyan pillanat, amibe teljesen belefeledkeznek, és amire teljesen elkötelezik magukat. Szerintem az az irónia, hogy amikor ez fordítva van, akkor olyan nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a nő szemei felnézzenek a férfira. Nagyon jó, hogy megfordíthatjuk ezt a forgatókönyvet.”

Talbot a csalódott rajongókra is gondolva megígérte, hogy a 3. évadban még sok pazar szexjelenet lesz.

(Indiewire)