A Fehér Lótusz jelenetkép

Kiderült: Itt forgatják A Fehér Lótusz 3. évadát

A Fehér Lótusz sikersorozatának második évadában a szereplők Hawaiiról Szicília északkeleti partvidékére költöztek, de hol fogják forgatni a harmadik évadot? Szerencsére már ezt is tudjuk!


A Fehér Lótusz kezdetben csak egy minisorozatként indult, majd a pandémia okozta lezárásnak köszönhetően áttörő sikert aratott és 10 Emmy-díjat nyert, így hamar franchise-zá vált.

A címadó hawaii luxusüdülőhelyen töltött, rendkívül eseménydús hetet bemutató első évad, ahol a felső osztályból érkezett vendégek találkoztak a szálloda zaklatott személyzetével, bohózatot, fekete komédiát és épp elég szimpátiát alkalmazott ahhoz, hogy bemutassa a luxusutazás problematikusabb aspektusait.

A sorozat második évada mindössze két szereplőt vitt át az első évadból, méghozzá Jennifer Coolidge-t és Jon Griest. Hozzájuk csatlakozott egy még az első évadnál is lenyűgözőbb szereplőgárda: Michael Imperioli, F Murray Abraham, Aubrey Plaza, Will Sharpe, Theo James és Tom Hollander.

A második évad helyszínéül a Four Seasons szolgált, méghozzá Szicíliában. De vajon hol forgatják a harmadik évadot?

Hol fogják forgatni A fehér lótusz harmadik évadát?

Az HBO 2022. november közepén erősítette meg, hogy a nagy sikerű sorozat visszatér egy harmadik évaddal. Bár ennek részleteit még mindig titokban tartják, néhány információ morzsát 2024 januárjában elszórtak a rajongóknak – köztük a helyszínt is.

A lelkes rajongók rájöttek, hogy a második évad hetedik epizódjában volt egy rejtett utalás a Maldív-szigetekre, mint következő lehetséges helyszín. Ez akkor történt, mikor

Cameron (Theo James) tósztot mond a barátságra, Daphne (Meghann Fahy) pedig hozzáteszi:

„Jövőre Maldív-szigetek!”

– ez az elmélet azonban megdőlt.

A Fehér Lótusz harmadik évadát ugyanis a Koh Samui Four Seasons hotelben fogják forgatni.

A sziget északkeleti partján, egy békés, privát félszigeten található, és ugyanolyan elbűvölő, mint a sorozat korábbi helyszínei. Lélegzetelállító, nádtetős villákat láthatunk, amelyek a tájban szétszóródva, a Thai-öbölre nyíló kilátással, csillogó végtelen medencékkel és egy világszínvonalú gyógyfürdővel rendelkeznek.

Rothwell mellett a nemrég bejelentett szereplők között szerepel még Leslie Bibb, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Patrick Schwarzenegger és a Sex Educationből ismert Aimee Lou Wood.

A sorozat forgatási helyszínéül egy második szálloda is szolgál majd: a phuketi Anantara Mai Khao Villas. Ezek a lenyűgöző medencés villák elegáns, nyugodt menekülést kínálnak a vendégeknek, közvetlenül Phuket leghosszabb tengerpartján túl.