A Fehér Lótusz jelenetkép

A Fehér Lótusz harmadik évada máris elindított egy utazási trendet

A Fehér Lótusz a jelenleg egyik legtöbbet emlegetett sorozat, ami Jennifer Coolidge-ot és az egész szereplőgárdát szupersztárrá tette. De nem csak a szereplőket vesszük gyakran a szánkra.


Az HBO sorozata uralja a díjátadó szezont is, a második évad csak az Emmy-díjkiosztón 10 jelölést kapott. És mivel a harmadik évad is készül, még több elismerés ígérkezik.

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában White megerősítette, hogy „komolyan befejezi a forgatókönyveket", hozzátéve, hogy a harmadik évad „hosszabb, nagyobb és őrültebb lesz".

Nem tudom, mit fognak gondolni az emberek, de én szuper izgatott vagyok az évad tartalma miatt

− folytatta.

És nem csak a sorozat lesz szuperméretű ebben az évadban, hanem a hatása is, hiszen máris egy nagy utazási trend elindítója lehet.

Thaif\u00f6ld, Railay strand, Hat Tham Phra Nang strand

Fotó: Getty Images

Nem meglepő módon most minden a helyszínről szól, az utazási előrejelzők szerint a sorozat jelentősen fel fogja pörgetni a turizmust Thaiföldön.

Az Expedia Group éves előrejelzési jelentése szerint a sorozat első két évada is jelentős hatással volt a helyszínek turizmusára, és 300%-kal növelte az utazási keresletet Hawaii és Szicília iránt. Logikus lenne tehát, hogy az HBO-sorozat Thaiföldre is hasonló hatással lesz.

Ezt csak az idő fogja eldönteni, de még várnunk kell egy kicsit, hiszen A fehér lótusz harmadik évada 2025-ben debütál.

Forrás: Marie Claire UK

Fotó: Profimedia