A Fehér Lótusz, jelenetkép

Az egyik legvadabb A Fehér Lótusz-elmélet most beigazolódni látszik

A Fehér Lótusz 2021-es megjelenése után azonnal kultikus klasszikussá vált, Jennifer Coolidge-ot és az egész stábot pedig szupersztárrá emelte.


Az elismert sorozatban egy sor elbűvölő (és megkínzott) vendég érkezik a Fehér Lótusz hotelbe, először Hawaiira, majd a második évadban Szicíliába. És a jelentős díjjelölésektől kezdve az első valós A Fehér Lótusz-párig − Meghann Fahy és Leo Woodall − a show állandó beszédtémát generál.

Ez nem meglepő módon a folytatásnak is köszönhető, hiszen a harmadik évad hivatalosan is készül. A szereposztási bejelentésektől kezdve a helyszínek felfedésén át néhány elég vad elméletig, mindenki A Fehér Lótusz harmadik évadáról beszél.

A sorozat harmadik évadával kapcsolatban egy különösen vad elmélet is napvilágot látott, és az új szereplőgárda bejelentése után most úgy tűnik, nem is annyira elrugaszkodott a valóságtól.

Az HBO sorozat rajongói azt jósolták, hogy visszatér az első évad egyik szereplője, Belinda, a maui üdülőhelyi spa vezetője, akit Natasha Rothwell alakít, és ez most be is igazolódott.

Belinda A Fehér Lótusz első évadának egyik főszereplője volt, aki majdnem üzletet kötött Tanya McQuoiddal (Jennifer Coolidge), aki felajánlotta neki, hogy segít neki saját gyógyfürdőt nyitni. A sorozat első évadának végén azonban McQuoid meggondolja magát, és otthagyja Belindát.

Rothwell karaktere a sorozat második évadából kikerült, de McQuoid utalt rá, amikor egy ponton felidézte asszisztensének, Portia-nak, hogy néha azt kívánja, bárcsak a fürdővezetővel kezdett volna üzletelni inkább.

Miután a második évad végén Tanya McQuoid megrendezett halála után nem erősítették meg, hogy hová tűnt a pénze, és a rajongók elkezdtek elméleteket gyártani arról, hogy ki örökölhette a vagyonát. Bár a férje a legvalószínűbb kedvezményezett, néhány vad rajongói elmélet szerint valójában Belinda lesz az örökös, és ennek segítségével a harmadik évadban végre megnyitja a gyógyfürdőjét.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia