Fehér Lótusz sorozat egyik jelenete

Minden, amit A Fehér Lótusz 3. évadáról tudunk

Még 2022 novemberében az alkotó, író és producer Mike White elárulta, hogy a harmadik évad nemsokára érkezik. Most 2023 augusztus végén ezek a részletek ismertek A Fehér Lótusz 3. évadáról.



Az első két évadért is felelős producer, Mike White egy hivatalos közleményben így fogalmazott:

Nincs olyan hely, ahol szívesebben dolgoznék, mint az HBO. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy újra megkapom ezt a lehetőséget, és izgatottan várom, hogy újra együtt dolgozhassak A Fehér Lótusz című filmben a hihetetlenül tehetséges munkatársaimmal.

​Mikorra is készülhet el A fehér lótusz legújabb évada?

A dátumot továbbra is titokban tartják a készítők. A Marie Claire szerint a harmadik évad forgatása és 2024-es megjelenése a jelenleg is zajló hollywoodi sztrájk miatt késik.

Ezt is nézd meg! Előzménysorozatot kaphat A Fehér Lótusz

​Mi lehet a történet folytatása?

A Feh\u00e9r L\u00f3tusz egyik jeleneteFotó: Instagram/thewhitelotus

Az HBO saját maga társadalmi szatíraként jellemezte a vígjáték és dráma jellemvonásait is tartalmazó, eddig már 10 Emmy-díjat nyerő szériáját, amely a nézőket egy olyan utazásra viszi, amely a romantikától kezdve a kicsapongáson át a halálig mindent felölel.

Az első évadban gazdag világutazók foglaltak szállást a trópusi Hawaii-szigeteken található Fehér Lótusz luxusszállodában, ahol számos rejtéllyel és ármánnyal találkoztak. Az egy hét alatt lezajlott események végén azonban mindenre választ kaptak mind a szereplők, mind a nézők.

A sorozat második évada már megújult szereplőgárdával és helyszínnel rukkolt elő. A vendégek Szicíliába repülnek, ahol ugyancsak titokzatos események, találkozások és még sok minden más izgalmas történik. A harmadik évadban pedig még több botrány fog kibontakozni a rendezők szerint!

Kik lehetnek A Fehér Lótusz szereplői?

A Fehér Lótusz eddig is olyan sztárszereplőkkel büszkélkedhetett, akik között ott volt a mindkét évadban feltűnő Jennifer Coolidge mellett az Euphoria szereplője, Sydney Sweeney, Alexandra Daddario, Aubrey Plaza, valamint vendégszerepelt Laura Dern, és még sok más elismert név a szakmában. Több, a szériából kiírt karakter is visszatérhet az új részekbe. A teljes stáblistát azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Ez is érdekes lehet számodra: Kedvelt karakter tér vissza A Fehér Lótusz 3. évadában

​Hol fogják forgatni?

A Fehér Lótusz első és második évada a nézőket rendkívül látványos környezettel nyűgözte le. Hawaii és Szícilia után a harmadik évad egy újabb földrész csodálatos tájára kalauzolhat el minket: ugyanis egyre több spekuláció kering arról, hogy a szereplők Thaiföldre utazhatnak majd.

Ha visszagondolunk, hogy a sorozat milyen szerényen indult eredetileg, hiszen egy zárt világjárvány-produkció volt, lehetetlen nem megdöbbenni azon, hogy Mike milyen remekül rendezte meg. Majd a második évadban csak új magasságokba jutott, ami a végső bizonyítéka Mike nyers, páratlan látásmódjának

– nyilatkozott Francesca Orsi, a stáb tagja. Ezek alapján pedig a legújabb évad sem fog csalódást okozni. A Fehér Lótusz eddigi két évada itthon az HBOMaxen elérhető.

Nyitókép: thewhitelotus/Instagram