Adam Brody és Kristen Bell a Netflix Bármit, csak ezt ne című sorozatának bemutatóján 2024. szeptember 18-án Los Angelesben

Részletek derültek ki a Bármit csak ezt ne 2. évadáról

Egy új interjúban Erin Foster, a sorozat készítője megosztott néhány részletet a sorozat jövőjéről.

A Netflix Bármit csak ezt ne című, szeptemberben debütált új sorozata számos rajongót szerzett az elmúlt hetekben. Szerencséjükre, a „dögös rabbi” Noah (Adam Brody) és a cinikus podcastert, Joanne-t (Kristen Bell) szerelmi története nem ért véget, a streamingszolgáltató nemrég bejelentette, hogy jön a második évad.

A Hollywood Reporternek adott új interjújában Erin Foster, a sorozat készítője elárulta, hogy az írók három hete javában dolgoznak a második évad elkészítésén.

„Mindig is a második évad reményével operáltam. A 2. évadban gondolkodva nem akarom megtörni azt a rendszert, ami már működik. Azt hiszem, többnyire nagyjából ott folytatjuk majd, ahol abbahagytuk. Nem ugyanazon az estén, de ugyanabban a pillanatban, hogy 'És most mi lesz? Hogyan csináljuk ezt?”

– mondta a lapnak.

Bár sok rajongó hosszabb epizódokat kért, Foster szerint ideális hossza az egyes részeknek.

„Szerintem mindig jobb, ha az emberek többet kérnek, ahelyett, hogy azt kívánnák, bárcsak kevesebb lenne. Biztos vagyok benne, hogy csak 10 epizódot kapunk, ami nekem egy teljes évadnak tűnik.”

Ami a karaktereket illeti, Foster elmondta, hogy Joanne jövőjével kapcsolatban még nem született döntés. A sorozat Foster tapasztalataiból merített, amikor új szerelme miatt betért és zsidó lett, de a THR-nek elmondta, hogy Joanne más utat járhat be.

A rajongók különösen szerették a Noah és Joanne testvérei – a házas apuka, Sasha (Timothy Simmons) és a podcast társ-műsorvezetője és egyben Joanne nővére, Morgan (Justine Lupe) – között ellenségekből barátokká váló történetet, sőt, vannak, akik annak szurkolnak, hogy a páros összejöjjön. Foster azonban eloszlatta ezeket a reményeket.

„Azt hiszem, felgöngyölítjük a furcsa 'Romantikus?' dolgukat. Szeretnénk őket együtt látni a 2. évadban, együtt lógni. ... Azt hiszem, eléggé végigmentünk ezen az úton ahhoz, hogy most visszahúzódjunk és átpozícionáljuk őket, hogy mindannyian együtt szerepelhessenek a jelenetekben anélkül, hogy [Morgan] felborítana egy házasságot.”

Ezzel együtt Foster elmondta, hogy Morgan számára egy másik történetszál is készül, amit Lupe hagyott jóvá.

„Justine bejött, és felvetettük neki, és ő azt mondta: „Ez az álomtörténet.”

A sorozat készítője egy esetleges harmadik évadban is gondolkodik.

Folyamatosan előállunk történetszálakkal, és azt mondjuk: 'Ez a 3. évadba való. És azt gondoljuk: 'Csináljunk egy táblát, és egyszerre dobjuk ki nekik a 3. évadot?'. Mert vannak ötleteink.”