Rupert Grint, Alan Rickman és Daniel Radcliffe a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben

Daniel Radcliffe rettegett Alan Rickmantől a Harry Potterben

Nem csak eljátszotta Harry félelmét.


Daniel Radcliffea Happy Sad Confused című podcastben beszélt arról, hogy halálosan félt a Harray Potter-filmekben Piton professzort alakító Alan Rickmantől.

„Annyira megfélemlített Alan Rickman. Hogy is nem lehetne attól a hangtól.Még azt a hangot hallva is elfelejted, hogy milyen mély volt, amíg nem visszhangzik benned. Annyira megfélemlített az első három filmben. Megrémültem tőle, és azt gondoltam: 'Ez a fickó utál engem'”

– mondta Radcliffe.

A színész nem sokkal később látott egy interjút, amit Rickman adott róla és a többi fiatal Harry Potter-sztárról a halála előtt.

Ebben Rickman arról a „hatalmas büszkeségről” beszélt, amit akkoriban érzett, amikor Radcliffe sikeres lett a Broadwayn, és arról a nyomásról, amivel a fiatal színészek már fiatal koruktól kezdve szembesültek.

Az alábbi videóban 36:09-től látható az említett rész.

Rickman felismerte a fiatal színészek sikerre való törekvését, ami enyhítette a kapcsolatokat.

„Megszakította egy kanadai nyaralását, hogy eljöjjön és megnézzen engem az Equusban. Minden színpadi munkámat látta, amikor még élt. Utána elvitt valahova, és beszélgettünk róla”

– mesélte Radcliffe.

Nemrég írtunk róla, hogy 2026-ban jöhet a Harry Potter-sorozat, melynek kreatív fejlesztésben a filmek alapjául szolgáló könyvek írója, J.K. Rowling is aktív szerepet vállal.

(Deadline)

Nyitókép: Profimedia