A Bajos csajok film egyik jelenete

Kivágtak egy jelenetet a Bajos csajokból, mert Lindsay Lohan megsértődött rajta

Lindsay Lohan, akinek van egy rövid jelenete a Bajos csajok új filmjében, állítólag nagyon megsértődött és csalódott.


A Bajos csajok egy amerikai musical, mely a 2004-es azonos című film zenés adaptációja, amelyet Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne rendezett. A film Amerikában már bemutatásra került, és a szemfülesek kiszúrták, hogy a digitalizált filmből - amit a streaming szolgáltatókra tettek fel -, hiányzik egy Lindsay Lohanről szóló poén.

Ahogy azt több forrás is megjegyezte, a „tűzoltó ágyék” viccet, amit Megan Thee Stallion mondott az új Bajos csajok musicalfilmben, hivatalosan is eltávolították a film digitális kiadásából, miután Lindsay Lohan aggodalmának adott hangot.

Az év elején Lindsay Lohan képviselője, Leslie Sloane a The Messenger és a People számára is így nyilatkozott a viccről:

„Lindsay-t nagyon bántotta és csalódottan fogadta a filmben szereplő utalást.”

A viccesnek vélt utalás azért bántotta ennyire Lindsay-t, mert egy 2006-os videóban Brandon Davis hírhedten ízléstelen megjegyzéseket tett a színésznőről, többek között a „tűzoltó ágyék” kifejezést is ő használta Lohanra becsmérlően.

Davist egy éjszakai klubból, Paris Hiltonnal távozva rögzítették videón a paparazzók, amelyet eredetileg a TMZ tett közzé.

A viccet még Lohan apja is „undorítónak” nevezte és a film mozibemutatója után a TMZ-nek fejezte ki csalódottságát a film készítőivel szemben.

Nyitókép: Instagram