Brad Pitt az Oscar-gálán

Brad Pitt életveszélyes jeleneteket vállal be az új filmje kedvéért

Új részletek derültek Brad Pitt készülő szuperprodukciójáról, amiben a színész kifejezetten veszélyes jeleneteket vállal be a film kedvéért.


Brad Pitt a Top Gun: Maverick rendezőjével, Joseph Kosinksivel dolgozik egy olyan filmen, amelyben a színész valódi F1-es versenypályákon fog száguldozni.

A Variety szerint Pitt valószínűleg nem egy valódi F1-es autót fog vezetni, mivel a járműve minden bizonnyal egy F2-es vagy F3-as kocsi módosított változata lesz, amely valamelyest lassabb, mint Max Verstappenék járgányai.

Ez is érdekelhet: Tetszett a Trója? Brad Pitt nem túl büszke rá

A Collider szerint a Will Buxton brit műsorvezető által vezetett panelbeszélgetésen megerősítették, hogy Pitt és Kosinski egyelőre cím nélküli Forma-1-es filmjében olyan felvételek lesznek láthatók, amelyek során maga a színész száguldozik a Brit Nagydíj pályáján, Silverstone-ban.

Külön érdekesség, hogy a film társproducere az a Jerry Bruckheimer, aki egykoron a Mint a villám című nagyköltségvetésű autóversenyzős mozin is dolgozott, de akkor különböző biztosítási aggályok miatt nem engedte meg Tom Cruise-nak, hogy maga végezze el a kaszkadőrjeleneteket.

Nagyon úgy néz ki azonban, hogy a mostani esetben megoldották az ilyen problémákat, pont emiatt állítólag Cruise megkereste régi kollégáit azzal az ajánlattal, hogy szívesen leforgatja Pitt versenyzős jeleneteit, ha szükség van rá, azonban a legenda nem tudta behajtani a több évtizedes tartozást.

Forrás: AV Club

Kép: Getty Images