A Bridgerton család, jelenetkép

Itt a trailer: ilyen lesz A Bridgerton család 3. évadának befejezése

A Bridgerton család 3. évada az első olyan évad, amelyet két részre osztottak − és ez a cliffhanger-húzás eddig soha nem látott mértékű hype-hoz, rajongói elméletekhez és easter egg-vadászathoz vezetett.


Szerencsére a rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy megismerjék Colin és Penelope szerelmi történetének folytatását. A showrunner Jess Brownell korábban a Bustle-nek azt ígérte, hogy a nézők egy „feje tetejére fordított világba” fognak belépni a június 13-án megjelenő második epizódsorozatban.

Az első rész egy romantikus komédia volt, a második rész viszont nagyon feszült lesz, mivel Penelope-nak Lady Whistledownként ott van ez az óriási titka

− mondta.

És valóban, A Bridgerton család 3. évad 2. részének trailere drámát ígér.

​Colin és Penelope tükörjelenete

Úgy tűnik, hogy a 2. rész azzal kezdődik, hogy Colin és Penelope bejelentik az eljegyzésüket a csúcspontot jelentő kocsikázás után.

Örülök mindkettőtöknek

− mondja Violet a párnak. A Bridgerton matriarcha láthatóan élvezi, hogy a #Polin felé irányuló tevékenysége meghozta gyümölcsét.

Ott van még Colin és Penelope várva várt tükörjelenete is, ahol a pár intim együttlétük során saját tükörképüket nézik egy egészalakos tükörben.

Azonban nem sokáig élvezhetik a házasság előtti boldogságot. Penelope egykori legjobb barátnője ugyanis le akarja leplezni a lány titkos személyazonosságát, Lady Whistledownt.

Amíg nem ismeri meg az igazi énedet, addig nem is szerethet téged

− mondja Eloise egy drámai jelenetben.

​Lady Whistledown

A trailer szerint azonban Eloise-nak talán sosem kell felfednie barátnője titkos fellépését, mert Colin rájön.

Mi ez a sok tinta? Írtál?

− kérdezi egy ponton, mire a zavart Penelope azt válaszolja, hogy leveleket ír.

Aztán van egy holdfényes jelenet, amely mintha azt a pillanatot idézné fel, amikor Colin megtudja az igazságot. A könyvben amikor Penelope egyedül kocsikázik be a városba, Colin követi őt, és rájön, hogy a nő épp a legújabb Lady Whistledown-rovatát adja le, hogy kiadják. Természetesen konfrontációra kerül sor.

Colin, tudok vigyázni magamra

− mondja Penelope a trailerben.

Akkor mire vagyok én jó neked?!

− válaszolja Colin, aki láthatóan feszült, hogy Penelope veszélyes helyzetbe került. Penelopét láthatóan megrázza a szenvedélyes válasz, ami talán az új trailer legforróbb pillanata.

​Csavaros befejezés?

Ha már Lady Whistledownról beszélünk, az ikonikus narrátor Colin és Penelope szerelmi történetének fordulatos befejezését sejteti.

Míg a legtöbb évad és házasság egy sémát követ, ez az évad biztosan meglepetést tartogat

− mondja.

Van egy jelenet is, amelyben Lady Featherington azt mondja Penelopénak, hogy férjes asszonyként nem lehetnek saját álmai, majd Pen papírokat dobál a tűzbe. Lady Whistledown sorsa sosem volt kevésbé biztos, de bőséges elméletek keringenek arról, hogy ki veheti át az állást, ha Penelope távozik.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix