Britney Spears a Volt egyszer egy Hollywood Los Angeles-i premierjén 2019. júlis 22-én

Ki játssza majd Britney-t az életrajzi filmjében? Ők lehetnek a befutók

Most már hivatalos: Britney Spears 2023-ban megjelent bestsellerét, a A bennem lévő nő (The Woman In Me) című memoárt a mozivászonra is adaptálják.


Augusztus 1-jén a Universal Pictures bejelentette, hogy egy „nagy versenyben” megszerezte a jogokat Spears memoárjának életrajzi filmmé való feldolgozására. Azt is bejelentették, hogy a film producere Marc Platt lesz, aki korábban már dolgozott a Kaliforniai álmon, a rendező pedig Jon M. Chu, aki legutóbb a Wicked-et csinálta.

Közvetlenül a bejelentést követően Spears a következőket posztolta az X-en:

Izgatottan osztom meg a rajongóimmal, hogy egy titkos projekten dolgozom #MarcPlatt-tel. Mindig is ő készítette a kedvenc filmjeimet ... maradjatok velünk.

Jó ezt olvasni, hiszen olyan sokszor irányították már az életét és hoztak döntéseket helyette mások. A memoár részletesen beszél erről, és elmeséli eddigi életét, beleértve a gyerekkorát és a Mickey Mouse Club tagjaként eltöltött időt. Őszintén írt korábbi kapcsolatairól (leginkább a Justin Timberlake-kel folytatott hároméves románcáról) és a gondnokság alatt töltött időszakáról is.

Bár a részletek egyelőre korlátozottan hozzáférhetőek, feltételezhetjük, hogy a filmbe valószínűleg hamarosan belevágnak, addig pedig boldogan találgatjuk, hogy ki is játszhatná Spearst.

​Ki fogja játszani Britney Spears-t a Woman In Me című életrajzi filmben?

Arról egyelőre nincs hír, hogy ki fogja Spears-t alakítani az életrajzi filmben, vagy hogy több színész is szerepet kap-e benne a különböző életkorokban. Azonban van néhány ötletünk, és ezeket meg is osztjuk veletek.

​Tate McRae

Tate McRae az életrajzi film bejelentése óta az egyik befutó a „ki fogja játszani Britney-t” párbeszédekben. Ez részben a hármas (énekesnő, dalszerző, táncos) státuszának köszönhető, de az elmélet még ennél is többről szól. McRae Spearshez hasonló korban, a So You Think You Can Dance versenyzőjeként kezdte a karrierjét, és rendszeresen visel Britney-féle Y2K-ruhákat a színpadon. Nem lenne rossz párosítás.

​Addison Rae

Addison Rae-t anno lekapták Britney Spears A bennem lévő nő című memoárjának egy példányával a kezében a könyv megjelenésekor, és a sasszemű rajongók egyből elkezdtek azon tűnődni, vajon ő fogja-e megtestesíteni a popsztárt az életrajzi filmben. Az évek során sokszor hasonlították Spearshez, legutóbbi kislemeze, a Diet Pepsi megszilárdította a popzenében a helyét, színpadi ruhái és táncmozdulatai pedig gyakran idézik a '00-as évek Britney-jét. Ráadásul Julia Fox hivatalosan is jelölte őt a posztra a Twitteren.

​Emma Roberts

Augusztus végén Emma Roberts neve is felmerült Spears egykori asszisztense, Felicia Culotta jóvoltából. Nemrég ezt nyilatkozta a témáról a sztár:

Úgy értem, az az igazi álmom, hogy Britney Spears-t játszhassam. Ez egy pletyka, de remélem, talán valóra válik. Úgy értem, emlékszem, bezárkóztam a szobámba, meghallgattam az 'In the Zone'-t, és azt mondtam: »Nem hagyhatom el ezt a szobát, amíg nem jegyeztem meg minden szót«.

​Sabrina Carpenter

Gyakorlatilag 2024-ben lehetetlen kimondani a „popsztár” szót anélkül, hogy ne jutna azonnal Sabrina Carpenter.

​Sydney Sweeney

Fogalmunk sincs, hogy Sydney Sweeney tud-e úgy énekelni, mint Britney, de azt tudjuk, hogy a popsztárt könnyedén meg tudná testesíteni ebben a filmben.

Forrás: Marieclaire

Nyitókép: Getty Images