Matthew Perry és Courteney Cox a Jóbarátok című sorozatban

Courtney Cox elárulta, mihez kezdene ma a Jóbarátok Monicája

A Jóbarátok 30. évfordulója alkalmából a sorozat szereplői visszatekintettek a sikeres sitcomra, köztük Courtney Cox, aki elárulta, hogy az általa tíz évadon át alakítottMonica Geller mit csinálna 2024-ben szerinte.

A színésznő nemrég a People magazinnak adott interjút a sorozat 30. évfordulója apropójából.

„Egyszerűen őrületes számomra, mert úgy érzem, hogy az idő olyan gyorsan telik, és észre sem veszem. Azt szoktuk mondani, hogy 'Ó, alig várom ezt a hónapot' vagy 'Istenem, olyan, mintha örökké tartana'. Többé már soha nem mondanám ezt a mondatot”

– mondta Cox a sorozat évfordulójáról.

Amikor Monica karakteréről kérdezték, Cox így fogalmazott:

„Monica él és virul. Viccelsz?”

A színész arról is beszélt, hogy bár egy ideje már nem látta a sorozatot, nem tudja nem nézni, amikor az véletlen szembejön vele.

Monica Geller Joey \u00e9s Chandler lak\u00e1s\u00e1t takar\u00edtjaSeason 4 Spinning GIF by FriendsGiphy
„Az a sorozat hihetetlen. Minden vicc megállja a helyét, az összes karakter egyszerűen elképesztő, és a világ legjobb íróit [kaptuk]. Szerencsés vagyok, hogy minden generáción keresztül folytatódik. És ez nagyon szerencsés.”

A Jóbarátok 1994. szeptember 22-én debütált, és 10 évad készült belőle, az utolsó epizód 2004. május 6-án került adásba.

A Jóbarátok alkotói, Marta Kauffman és David Crane is megemlékeztek a sorozat évfordulójáról a Today című show-ban, melyben elmondták, hogy gyakran kapnak ötleteket egy reboothoz.

„Sokszor kapunk ilyet. Állandóan kapok e-maileket ezzel kapcsolatban. Mindenkinek van egy nagyszerű ötlete, és a nagyszerű ötlet az, hogy a gyerekeik, felnőttként, megcsinálják a Jóbarátok sorozatot”

– fogalmazott Kauffman.

De a rajongók lelkesedése ellenére a páros nincs oda egy lehetséges folytatás ötletért.

„Ó, nem. Nem, nem, nem”

– mondta Crane, amikor erről kérdezték.

Cox a People-nek adott nemrég adott interjújában hasonló véleményen volt.

„Nehéz megpróbálni bármit is újracsinálni.”

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia