egy nő a cicájával nézi a tévét

6 film- és sorozatpremier, ami márciusban érkezik a Disney+-ra

A Disney+ előfizetők nem fognak unatkozni márciusban, a streaming platform ugyanis különleges sorozat- és filmpremierekkel készül.


Jön például a díjnyertes vígjáték, A Rendkívüli második évada. De felkerül a földközi-tengeri luxushajón játszódó Halál és egyéb részletek című krimisorozat is.

A National Geographic bemutatja a Királynők című dokumentumfilmet, amely az állatvilág hat legerősebb testvériségét követi nyomon, a Madu című film pedig a 12 éves Anthony Madut követi, aki elhagyja Nigériát, hogy balett-táncos legyen. Szemezgessetek a listánkból a tavaszi napokra!

​1. HALÁL ÉS EGYÉB RÉSZLETEK / DEATH AND OTHER DETAILS

A világ elitjének csillogásában játszódik a Halál és egyéb részletek, a Violett Beane által alakított nyughatatlan Imogene Scott-ra összpontosítva, aki a saját hibájából válik egy gyilkosság fő gyanúsítottjává. Egy földköri-tengeri luxushajón vagyunk, a gyanúsítottak pedig az elkényeztetett vendégek és a kimerült személyzet. Önmaga tisztára mosásához Imegene-nek egy olyan férfival kell szövetkeznie, akit halálosan megvet.

A Halál és egyéb részletek első évadának premierje március 5-én volt a Disney+-on.

​2. KIRÁLYNŐK / QUEENS

Bolygónk hat távoli helyének állattársadalmában járunk, ahol az erős királynők irányítanak. Az ő kitartásukról, erejükről, szeretetükről és gyászukról mesél a Királynők. Az utolsó részben pedig azok a nők szólalnak meg, akik azon dolgoznak, hogy dokumentálják és védelmezzék az állatok királynőit.

A Királynők első évadának premierje március 5-én volt a Disney+ felületén.

​3. A RENDKÍVÜLI / EXTRAORDINARY 2. ÉVAD

Az első évad történései után a csapat készen áll arra, hogy rendes felnőttként viselkedjen. Carrie és Kash plátói kapcsolata újraindul, de közben mindketten próbálnak egymástól függetlenül is érvényesülni. Spermmester keresi, hová is tartozik igazából, Jen pedig próbálja önmaga fejlesztésére koncentrál.

A rendkívüli második évadának összes epizódja március 6. óta elérhető a Disney+-on.

​5. TAYLOR SWIFT – THE ERAS TOUR

A 14-szeres Grammy-díjas énekesnőről szóló Taylor Swift – The Eras Tour a teljes koncertet megmutatja, szerepel benne a Cardigan és négy másik akusztikus dal is.

A film március 15-én debütál majd a Disney+-on.

​6. A GRACE KLINIKA / GREY’S ANATOMY

Az orvosi dráma Meredith Grey-t és a Grey Sloan Memorial Kórház csapatát követi nyomon, akik nap mint nap szembenéznek a halállal. Időnként barátságnál több is kialakul közöttük, és együtt jönnek rá, hogy akárcsak az orvostudományban, úgy a kapcsolatokban sem lehet mindent feketén-fehéren értelmezni.

A Grace klinika 20. évadának premierje március 28-án lesz a Disney+ felületén.

​8. MADU

Miután Lagos utcáin gyakorolt mezítláb, Anglia neves színpadára jutott: a Madu a 12 éves Anthony Madu életét mutatja be, aki hátrahagyja nigériai otthonát, hogy a világ egyik legelőkelőbb balettintézetében tanuljon. Bátorságnak, fejlődésnek, és rendkívüli akadályok leküzdésének lehetünk szemtanúi.

A Madu premierje március 29-én lesz a Disney+-on.


Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Shutterstock