Doktor Szöszi, jelenetkép

Doktor Szöszi visszatér! − Reese Witherspoon kulisszatitkokat árult el az új filmről

Egy dolog biztosan közös bennünk, '90-es években született lányokban: mindannyian szeretjük a nosztalgikus rebootokat. Az igazán jó hír az, hogy a Doktor Szöszi is megkapja most a maga előzményfilmjét, azaz mindenki kedvenc ügyvédnője, Elle Woods visszatér a képernyőre.


Még áprilisban jelentették be a hírt a Doktor Szöszi-sorozatról, amely a Prime Videón fog futni. Nemrég az Amazon upfront rendezvényén Reese Witherspoon újabb részleteket árult el a sorozatról − természetesen Elle ikonikus rózsaszín szoknyaruháját viselve. Witherspoon elmondta, hogy a sorozat egy előzményfilm lesz, amely Elle középiskolás kalandjait követi nyomon a 90-es években.

Tényleg nem is lehetnék izgatottabb a sorozat miatt! A rajongók megismerhetik, hogyan navigált Elle Woods tinédzserként a sajátos személyiségével és leleményességével a világban. Mi lehetne ennél jobb?! Rendkívül hálás vagyok a Prime Video és a Hello Sunshine hihetetlen csapatának, valamint a csodálatos írónknak, Laura Kittrellnek, hogy valóra váltották ezt az álmomat. A Doktor Szöszi visszatér!

− nyilatkozta később a Deadline-nak.

Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője hozzátette:

Az egyik legidézhetőbb, legikonikusabb és legkedveltebb karakter, aki beivódott Hollywood történelmének szövetébe, Elle Woods, és megtiszteltetés számunkra, hogy az ő eredettörténetét elhozhatjuk a Prime Video ügyfeleinknek.

Witherspoon később az Instagramon osztott meg egy klipet az eseményre való készülődéséről, ami egy aranyos kis odabólintás volt az eredeti film ikonikus nyitójelenetére. A klip egy „szigorúan titkos forgatókönyvet" is tartalmazott − ami természetesen rózsaszín és illatos.

Mielőtt ő lett a leghíresebb Ikrek vegetáriánus, aki a Harvard jogi karán végzett, ő is csak egy átlagos '90-es évekbeli középiskolás lány volt

− írta a poszthoz.

És nem ez az előzménysorozat az egyetlen dolog, ami miatt izgatottak lehetünk: egy harmadik film is készül Witherspoon és Jennifer Coolidge főszereplésével.

Ó, ez annyira jó móka lesz! A minap részt vehettem egy megbeszélésen, ahol az összes új cselekménypontról, valamint néhány visszatérő és néhány új karakterről beszéltünk. Annyira izgatott lettem már a megbeszélésen is

− mondta Witherspoon korábban a projektről.

Lehet, hogy 2025 Elle Woods éve lesz? Mindenesetre ne tegyétek még félre a Barbiecore rózsaszínt!

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimédia