Lily Collins és Eugenio Franceschini az Emily Párizsban című sorozat 4. évadában

Nagy csavart tartogatnak az Emily Párizsban 4. évadának új epizódjai

Kijött az új évad második, további öt epizódot tartalmazó részének előzetese, amely jelentős fordulatról árulkodik.

Az Emily Párizsban a nyár egyik legtöbbet emlegetett sorozata, talán azért is, mert sokat kellett várni az augusztus közepén debütáló 4. évad első felére.

Két hét múlva, szeptember 12-én érkezik az új évad további öt epizódja, a most megjelent előzetesből pedig úgy tűnik, hogy nagy csavarra, egy meglepő helyszín változtatásra készül a produkció.

Emily Párizsból ugyanis Rómába utazik, a croissint-okat és baretteket mopedre és cannolira cserélve. A Gabriel-Alfie mizériát is hátrahagyja, és új udvarlót kap az olasz fővárosban.

„Minden út Rómába vezet. A @emilyinparis negyedik évad második részének trailere hivatalosan is itt van! Készüljetek fel egy új városra, új téli divatra és Emily folyamatosan fejlődő szerelmi háromszögének új tagjaira. Lányunk végre bekapcsolhatja a nyaralási módját. Egy kicsit...”

– írta az Emilyt alakító Lily Collins az Instagramon közzétett trailer mellé.

„Ez az évad nem okoz csalódást. És alig várom, hogy megmutassam nektek, hogy Emily mit csinál, hova utazik, és persze, hogy mit visel. Írjátok be a naptáratokba, és készüljetek fel egy újabb vad utazásra...”

– mondta korábban Collins a közelgő részekről.

Az Emily Párizsban negyedik évadának első része már megtekinthető a Netflixen, a második rész pedig szeptember 12-én debütál a streaming platformon.