Emmy-díjátadó szobor

Emmy 2024: A legjobb jelölt produkciók – itt nézheted meg őket

Ahogyan azt eddig megszokhattuk, idén is élőben nézhetjük az Emmy-díjátadó gáláját az AMC tévécsatornáján, mely immár 75. alkalommal díjazza a legjobb amerikai főműsoridős televíziós adásokat. A gála eseményei január 16 hajnali 1 és 5 óra között lesznek megfigyelhetők. Addig is összeírtuk, miket érdemes megtekinteni a jelölések közül.


A mackó

A mackó elnevezésű sorozatban Jeremy Allen White egy zseniális séfet alakít, aki egy tragikus haláleset után visszatér a családja szendvicsboltjának vezetésére.

Jelölések: Legjobb férfi színész vígjátéksorozatban (Jeremy Allen White), Legjobb vígjátéksorozat, Legjobb mellékszereplő vígjátéksorozatban

Itt nézheted meg: Disney+

Wednesday

A Jenna Ortega által alakított okos, szarkasztikus és belül egy kicsit halott Wednesday Addams egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, míg új barátokat és ellenségekre tesz szert a Nevermore Akadémián.

Jelöltek: Legjobb vígjátéksorozat, Legjobb színésznő vígjátéksorozatban (Jenna Ortega)

Itt nézheted meg: Netflix

The Last Of Us

A videojáték-franchise alapján készült sorozat egy zombiapokalipszis történetét meséli el.

Jelölések: Legjobb férfi színész drámai sorozatban (Pedro Pascal), Legjobb női színész drámai sorozatban (Bella Ramsey), Legjobb dráma

Itt nézheted meg: HBO Max

A korona

A korona egy gyönyörűen stilizált szappanopera és drámasorozat találkozása, amely a brit királyi család történetének egy változatát meséli el.

Jelölések: Legjobb drámai sorozat, Legjobb női mellékszereplő egy drámai sorozatban (Elizabeth Debicki)

Itt nézheted meg: Netflix


Nyitókép: Shutterstock

(Glamour)