Meghan Markle és Harry herceg

Saját dokusorozatot forgat Harry herceg és Meghan Markle

Akár már az év végén felkerülhet a Netflixre Harry herceg és Meghan Markle dokumentumsorozata.


Mióta Harry herceg és Meghan Markle bejelentették, hogy 2020 elején lemondanak királyi titulusukról, és Kaliforniába költöznek, folyamatosan érkeznek a hírek közelgő projektjeikről. A legújabbak között szerepel a királyi párról készülő otthoni dokusorozat, amely a Netflixen kerül majd adásba, írja a brit Marie Claire.

Harry és Meghan még 2020-ban, a királyi családból való távozásuk után írtak alá többéves szerződést a streamingszolgáltatóval, amely a pletykák szerint akár 240 millió dollárt is érhet. Bár Meghan Pearl című animációs sorozatát nemrég elkaszálta a Netflix, miután a cég előfizetőveszteséget tapasztalt, a párossal továbbra is készülnek projektek.

Harry-éket a Netflix kamerái a múlt hónapban a hollandiai Invictus Játékokon töltött idejük alatt is követték már, melyet a Heart of Invictus című dokumentumfilm-sorozat számára rögzítettek.

Fotó: WireImage / Karwai Tang

Arról is érkeztek hírek, hogy a párt tavaly szeptemberben egy New York-i útjuk során is követte egy forgatócsoport. Ezek a felvételek, valamint a kaliforniai otthonukban készült, kulisszák mögötti felvételek a Page Six értesülései szerint az otthonukban készülő dokusorozat részét fogják képezni

Egy, a dokusorozatthoz lehetségesen köthető producer elmondta, hogy az időzítésről még tárgyalnak, és hogy "a dolgok egyelőre a levegőben lógnak", mivel a Netflix állítólag az év végéig szeretné leadni a sorozatot, Harry herceg memoárjainak megjelenésével egy időben. Ugyanez a cikk azt állítja, hogy a "sussexi tábor" inkább 2023-ban szeretné, ha a sorozat adásba kerülne.

Harry hercegék, akik csütörtökön ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat, fiukkal, Archie-val és lányukkal, Lillibettel egy 15 millió dolláros házban élnek az amerikai nyugati parton fekvő kaliforniai Montecito közösségben, olyan szomszédok között, mint Oprah Winfrey, Katy Perry, Orlando Bloom és Ariana Grande.

Nyitókép: WireImage / Taylor Hill