Zoë Kravitz

Zoë Kravitz elszólta magát a Hatalmas kis hazugságok 3. évada kapcsán

Zoë Kravitzot ugyanaz a kérdés érdekli, ami mindannyiunkat: vajon mikor érkezik a Hatalmas kis hazugságok harmadik évada?


A People-nek adott új interjújában Kravitz megosztotta, hogy „a telefonját fogva várja”, hogy friss híreket kapjon a népszerű HBO-sorozat folytatásáról, amelyben Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern és Shailene Woodley mellett játszik.

Várom, mint mindenki más, hogy lássam, mi lesz a harmadik évaddal... a telefon mellett várakozom, hátha már elkészült a forgatókönyv

− mondta a 35 éves színésznő és rendezőnő. Elárulta, hogy „semmit” nem tud a harmadik évadról, aztán elmondta, hogy „izgatottan várja, hogy megcsinálja”.

Ez a legújabb frissítés néhány hónappal azután érkezett, hogy Kidman és Witherspoon egy mini Hatalmas kis hazugságok reuniont tartottak a Vanity Fair felkérésére, és izgalmas híreket osztottak meg a rajongókkal. A beszélgetés során a duó megerősítette, hogy a sorozat írója, Liane Moriarty már dolgozik egy új könyvön, amely a harmadik évadot inspirálja majd.

Gyorsan és vadul haladunk, Liane pedig már szállítja a könyvet... és jó formában vagyunk. A többiről egyelőre hallgatnunk kell, mert van ez a dolog, hogy soha nem szabad beszélni valamiről, amíg meg nem csináltad. Ha arról beszélsz, hogy megtetted, az a dopamin löket, amit a megtétel okoz

− fejtette ki Kidman.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, Kidman először adott reményt a harmadik évad kapcsán, amikor a CME Group Tour Championship 2023 novemberében megrendezésre kerülő Q&A-je során utalt a sorozat visszatérésére.

Akkor az 57 éves színésznő azt mondta:

Imádtam a sorozatot. Jönni fog egy harmadik évad, csak hogy tudd.

A rajongók pedig azóta is szeretnének többet tudni a következő évadról, ami *hivatalosan* már készül.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Getty Images