Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, jelenetkép

Jön a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása?

Még van remény, hogy Andie és Ben visszatér a filmvászonra. A Watch What Happens Live című műsor legutóbbi adásában Kate Hudson elárulta, hogy ő és egykori sztárpárja, Matthew McConaughey nyitott lenne a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatására − egy feltétellel.


Az interjúban a műsorvezető Andy Cohen megkérdezte, hogy a 2003-as romantikus komédia folytatására sor kerülne-e valaha. Hudson megjegyezte, hogy a producerek „mindig gondolkodnak ezen", mielőtt elárulta volna, mi lenne az egyetlen kérése a második filmmel kapcsolatban.

Csak a forgatókönyv számítana, és az, hogy Matthew és én benne vagyunk-e. Szerintem mindketten nyitottak vagyunk, csak még sosem történt meg

− mondta.

A filmben Hudson játssza Andie Anderson újságírót, aki egy cikket ír arról, hogyan lehet 10 nap alatt rávenni egy férfit, hogy dobja őt, McConaughey pedig Benjamin Berry marketingvezetőt, aki fogadást köt a főnökével, hogy 10 nap alatt bármelyik nőt képes rávenni, hogy belészeressen. A cselekmény a párost követi, ahogy egymást felhasználva dolgoznak ellentétes céljaik elérésén, és végül egymásba szeretnek.

A filmet a kritikusok vegyes kritikával fogadták, de kasszasiker lett, és bekerült a romantikus vígjáték-klasszikus közé.

Hudsonnak már van is egy ötlete a forgatókönyvhöz. A Vanity Fairnek a film 2023-as évfordulója alkalmából adott interjújában a színész elképzelte, hol tartana ma Andie és Ben.

Remélem, hogy boldogok, van egy csomó gyerekük, összeházasodtak, és még mindig Bullsh*t-et játszanak Ben szüleivel

− mondta.

Azt is elismerte, hogy az életük nem lenne azért teljesen tökéletes:

Ha lenne folytatás, biztos vagyok benne, hogy valahol lenne benne némi konfliktus.

​Matthew nyitott a folytatásra?

Még 2020-ban McConaughey az E!'s Daily Popnak adott interjújában megosztotta gondolatait egy esetleges folytatás kapcsán, és azt mondta, hogy visszatérne egy újabb filmre, annak ellenére, hogy korábban azt nyilatkozta, hogy egyelőre befejezte a romantikus komédiákban való részvételt.

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmet olyanra írták, hogy könnyen lehetne folytatása. Ami pedig a romantikus vígjátékokat illeti, az emberek még mindig szeretik őket

− mondta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Paramount Pictures