Jennifer Aniston és David Swimmer a Jóbarátok sorozatában

Jennifer Aniston exe kitálalt: így forgatták a Jóbarátokat miután szakítottak

Állítása szerint szörnyű volt a színésznővel együtt forgatni.


A Jóbarátok című sorozat 2004-ben ért véget, ám a széria iránti rajongás cseppet sem enyhült. A múlt héten pedig Jennifer Aniston volt barátja és egykori színésztársa, Tate Donovan került a címlapokra, amikor egy interjúban visszaemlékezett egy romantikus pillanatra, melyben 1996-ban Valentin-napra egy 9 hetes kiskutyát vett barátnőjének, és meglepetésként az öltözőjében hagyta.

Donovan vendégszereplő volt a Jóbarátokban, ahol Rachel szerelmét, Joshua Burgint játszotta.

De míg sokan azt hitték, hogy a pár az ikonikus sitcom forgatásán találkozott, kiderült, hogy valójában már évekkel korábban is randiztak. Sőt, 1998-ban el is jegyezték egymást, és éppen a sorozatban való közös szereplésükkor szakítottak.

Az emberek, akik tudják, hogy jártunk, azt hiszik, hogy a Jóbarátokban találkoztunk. Valójában akkor már két éve jártunk, és akkor lett vége, mikor együtt szerepeltünk a Jóbarátokban

– magyarázta Donovan.

Bár saját bevallása szerint szkeptikus volt, hogy elvállalja a cameo szerepét, úgy gondolta, így könnyebb lesz feldolgozni a szakítást, de sokkal rosszabbul sült el a dolog, mint ahogyan azt elképzelte.

Csak örültem, hogy a csapatban lehetek. Az egyetlen bibi az volt, hogy Jennifer és én akkoriban szakítottunk. És elég nehéz volt úgy viselkedni, és úgy tenni, mintha csak most találkoznánk egymással, miközben épp szakítottunk. Kemény volt. Emlékszem, hogy amikor visszamentem az öltözőmbe, csak sírtam

– tette hozzá a színész.

(Marie Claire)