Jennifer Lopez

Lemondta a turnéját Jennifer Lopez

Számára is fájdalmas a döntés, de több időt szeretne tölteni a családjával.

„Teljesen megszakad a szívem és teljesen összetörtem, hogy cserbenhagytalak titeket”

– írta rajongóinak Jennifer Lopez On the JLo nevű hírlevelén keresztül pénteken, miután bejelentette, hogy elmarad a turnéja.

Források szerint az énekesnő Lopez azért fújta le a turnét, mert magánéletében érzékeny időszak következik, mivel ő és férje, Ben Affleck állítólag a szakítás felé tartanak, írja a Page Six.

J.Lo hírlevelében hozzátette, hogy nem tenne ilyen lépsést, ha nem érezné, hogy feltétlenül szükséges.

„Ígérem, hogy jóvá teszem, és újra együtt leszünk. Mindannyiótokat nagyon szeretlek. A következő alkalomig...”

A Live Nation képviselői bejelentették, hogy a This Is Me... Live nyári a nyári turnét lemondták, közleményükben azt írták:

„Jennifer szabadságot vesz ki, hogy gyermekeivel, családjával és közeli barátaival lehessen”.

A lap szerint a források kitartottak amellett, hogy a visszavonulás nem a gyenge jegyeladások miatt történt, hanem személyes okokból, és azért, mert a popsztár gyerekeivel akart lenni.

Az amerikai turnét áprilisban nevezték át, miután eredetileg a This Is Me...Now nevet kapta Lopez legutóbbi albuma után, melyen az Affleckkel újra fellángoló szerelemhez vezető útjáról énekelt.

Ez is érdekelhet: Így reagált Jennifer Garner exférje, Ben Affleck és Jennifer Lopez válási pletykájára

J.Lo. kilencedik stúdióalbuma a 38. helyen debütált a Billboard 200-as listáján.

A források szerint azonban az utóbbi időben fellendülés tapasztalható a koncerteladásokban, és egyes piacok jól teljesítenek, többek között olyan városokban, mint Newark, ahol a helyek 92%-a kelt el, és Toronto, ahol a helyek 86%-a kelt el, valamint olyan piacokon, mint Orlando, Miami, Rosemont és Anaheim.

A források rámutattak, hogy az énekesnő új Netflix-filmje, az Atlas is sikeres volt a streamingszolgáltatón.

Lopezt a hónap elején jó hangulatban látták a turné show-k próbái felé tartva, miközben a lapok Ben Affleckkel való szakításáról spekuláltak.

Egy forrás a Page Sixnek azt mondta, hogy Lopez és Affleck véget vetnek a házasságuknak, miután nem tudták rendbe hozni a dolgokat. A pár válásával kapcsolatos találgatások akkor indultak, miután Affleck nem vett részt a május eleji Met-gálán Lopezzel.

Nyitókép: Getty Images