A Jurassic Park egyik jelenete

Ismét összeállt a Jurassic Park eredeti szereplőgárdája

Az 1993-as sikerfilm egy rendkívül izgalmas történetet hozott el, melyet a kornak megfelelő legjobb speciális effektekkel társítottak, valamint kiváló szereposztással. A rajongók azóta szeretnék ismét együtt látni az eredeti karaktereket – nekik küldünk most egy igazi csemegét!


Az első Jurassic Park az azonos címmel rendelkező regény alapján készült. A film szinte azonnal hatalmas sikereket hozott a stábnak, hiszen a rajongók és a filmes szakma, valamint a kritikusok is elismerően szóltak Steven Spielberg rendezéséről és a színészek bámulatos alakításáról. A 66. Oscar-díjátadóról három győzelemmel távozott a produkció.

A franchise eddig két trilógiát foglal magába, melyeknek a lezárása feltehetőleg a nemsokára megjelenő Dominion lesz. A legelső film kétségtelenül kiváló szereplőket gyűjtött össze, akik azóta lépten-nyomon tiszteletüket tették a folytatásokban, de a legnagyobb rajongók közel 30 éve várják, hogy a nagy csapat ismét együtt szerepeljen egy dinoszauruszokkal teli akcióban.

Bryce Dallas Howard Twitter-oldalán tette közzé a nosztalgikus érzéseket keltő fotót, ahol az eredeti csapat összeállt egy közös kép erejéig. Bár jelenleg csak ennyit osztottak meg a régi idők emlékére, nem kizárt, hogy a jövőben egy újabb közös produkcióban térnek vissza kedvenc színészeink. Spielberg rendezése örökre beleírta a Jurassic Parkot a filmtörténelembe, így mindig számíthatunk majd újabb feldolgozásokra és dínós élményekre.