Kristen Bell

Helyes oka van, miért nem szeretik a Jégvarázst Kristen Bell gyerekei

A film főszereplő hangját kölcsönző színésznő elárulta, hogy a gyerekei nem rajonganak a filmért.

A Vanity Fairnek adott új interjújában Kristen Bell visszatekintett néhány ikonikus szerepére, és olyan projektek forgatási folyamatáról mesélt, mint A jó hely, a Lepattintva és A pletykafészek.

Amikor a 2013-as Disney-animációs Jégvarázsra és annak 2019-es folytatására emlékezett vissza, Bell-t arról kérdezték, hogy a gyerekei hogyan viszonyultak a filmekhez kezdetben.

„Ők bizonyára értékelik azt a tényt, hogy emiatt főiskolára járhatnak, de ők nem részei a Jégvarázs-jelenségnek. A gyerekek arra valók, hogy földhözragadtnak érezzék magukat, és arra, hogy elutasítsák azokat a dolgokat, amelyekben a szüleik részt vesznek. Még ha titokban tetszene is nekik, soha nem mondanák el nekem”

– mondta.

A színésznő, akinek két közös lánya van férjével, Dax Sheparddal, azt mondta, hogy a lehetőség, hogy egy Disney-filmben dolgozhat, olyasmi, amiről „mindig is álmodott”.

„Azt mondtam: 'Minden Disney-hercegnő így áll, a kezük mindig tökéletes, a testtartásuk tökéletes. Azt akarom, hogy [Anna] pont az ellenkezője legyen. Azt akarom, hogy nyállal a szájában ébredjen, és azt akarom, hogy horkoljon, és azt akarom, hogy túl sokat és túl gyorsan beszéljen, és nyíltszívű legyen és megbotlik a dolgokban, mint egy igazi furcsaság egy olyan lány számára, aki szerethető, de nem olyan összetett.”

A Jégvarázs 3. és 4. filmeket idén augusztusban és novemberben jelentették be, és Bell várhatóan újra a főszereplő Anna hangját fogja adni.

„Ez az egész tényleg közös munka volt, és néhány dolgot beleírtak, másokat nem, és hagyták, hogy én vegyem át a gyeplőt. Még mindig olyan nagy örömöt érzek, amikor megnézem, mert nagyon büszke vagyok rá”

– nyilatkozta Bell a Vanity Fairnek.

Bell nemrégiben legutóbb a Bármit, csak ezt ne című, Adam Brodyval készült romantikus vígjátéksorozatban volt látható. A sorozatot készítő Erin Foster a Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, hogy Bell szerint „a Frozen óta nem kapott ilyen visszhangot”.