egy férfi és egy nő popcront eszik és közben tévét néz a nappaliban

Ez a rendhagyó krimi-komédia  most a legnépszerűbb a Netflixen

Mutatjuk, melyik a jelenleg legnépszerűbb sorozat a Netflixen a streamingszolgáltató nyilvános rangsorolási rendszere szerint.


A nyertes nem más, mint az Úriemberek című új akció-vígjátéksorozat, ami március 7-én debütált, és Guy Ritchie 2019-es, azonos című filmjének spin-offja. A filmhez hasonlóan a Netflix-sorozat középpontjában a brit kannabiszipar áll.

A Fehér Lótusz sztárja, Theo James egy brit arisztokratát alakít, aki felfedezi, hogy néhai apja birtokán egy jelentős fűtermesztő vállalkozás működik, és belekeveredik egy veszélyes bűnszövetkezetbe. Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson és Giancarlo Esposito is feltűnik a sorozatban.

Olvass tovább, hiszen mutatunk még pár nagy kedvencet a többi streamingszolgáltató kínálatából!

​A rezsim

Az HBO Maxon jelenleg a legnépszerűbb műsor ez az új politikai szatíra minisorozat, amely március 3-án debütált.

Kate Winslet játssza egy fiktív közép-európai ország hataloméhes diktátorát, aki a kormányzati instabilitással és személyes démonaival is küzd. A szereplők között szerepel még Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne és Hugh Grant.

​Eugene Levy, a kedvetlen utazó

A sorozat második évada március 8-tól elérhető az Apple TV+-on.

Eugene Levy a házigazdája a komikus utazási műsornak, amely a színész azon próbálkozásaira összpontosít, hogy kilépjen a komfortzónájából, és megismerje a kultúrát és az embereket olyan csodálatos célpontokon, mint Costa Rica, Finnország, Dél-Afrika, Japán és más országok.

​Will Trent

Az ABC rendőrségi eljárási sorozata, a Will Trent jelenleg a Disney+ egyik legnépszerűbb műsora.

A sorozat Karin Slaughter bestseller regénysorozatán alapul, és a Georgia-i Nyomozóiroda különleges ügynökét követi, akit Ramón Rodríguez alakít. A második évad premierje február 20-án volt.

Forrás: HuffPost

Nyitókép: Shutterstock