Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick a New York City Balett 2023-as őszi divatgáláján a Lincoln Centerben New Yorkban 2023. október 5-én

Matthew Broderick bánja, hogy visszautasított egy ​Szex és New York-szerepet

A színész karrierje során több szerepet is visszautasított, többek között egy, a Szex és New York című sorozatban lévőt is, melynek felesége, Sarah Jessica Parker volt a főszereplője.

Matthew Broderick James CordenThis Life of Mine című műsorának legutóbbi epizódjában beszélt arról, hogy a Szex és New York hat évada alatt több szerepet is ajánlottak neki a sorozatban, azonban a színész időbeosztása gyakran problémát okozott.

„Egyszerűen nem jött össze. Valahányszor volt egy szerep, amit elvállalhattam volna, nem tudtam elvállalni, tényleg ez történt”

– mondta a színész.

A Tony-díjas színész hozzátette, hogy néhány szerepre azonban azért mondott nemet, mert azok „eléggé kínosak” voltak.

„Néha olyan volt, hogy 'Akarsz-e két napig szerepelni a korai magömléses szerepben? Én meg, tudod, 'Hát, nem is tudom'.”

Visszatekintve karrierjére, Broderick azt mondta, sajnálja, hogy nem szerepelt a műsorban.

„Bárcsak megcsináltam volna, vagy benne lettem volna. Tudod, ez az ő [Parker] dolga volt... Imádtam azt a műsort, és örültem volna, ha benne lehetek, de egyszerűen nem jött össze.”

Broderick az interjúban során azt is tisztázta, hogy nem felesége, Sarah Jessica Parker ajánlott neki Szex és New York-szerepeket, aki a sorozat producere is volt, és hozzátette, hogy az ajánlatok „nagyon profi” módon érkeztek.

Az HBO Szex és New York című sorozatát 1998 és 2004 között hat évadon keresztül sugározták, És egyszer csak... című folytatásos sorozatát pedig 2020-ban kezdték el vetíteni.