Zac Effron és Matthew Perry a Megint 17 plakátján

Zac Efront megtisztelné, ha Matthew Perry-t játszhatná egy életrajzi filmben

A Jóbarátok egykori sztárja, Matthew Perry azt szerette volna, ha a Megint 17 színésze, Zac Effron alakítaná őt egy életrajzi filmben.


A néhai színész barátja Athenna Crosby árulta el a People magazinjának, hogy Perry „szeretett volna egy filmet készíteni az életéről - és Zac Efron volt a potenciális színészek listájának élén”.

„Azt akarta, hoygy Zac Efron, aki korábban már játszotta őt (Megint 17), újra eljátszaná, mert korábban is jó munkát végzett”

– tette hozzá Crosby. De hogy reagált a hírre Zac?

A People szerint Efron november 8-án reagált a hírekre a The Iron Claw premierjén, ahol az újságíróknak azt mondta, hogy „megtiszteltetésnek érzi, hogy Perry fontolóra vette őt a szerepre”.

„Majd meglátjuk. Megtiszteltetés lenne számomra”

– mondta Efron, hozzátéve, hogy lesújtotta egykori kollégája halála.

„Ő volt a mentorom, és egy nagyon klassz filmet csináltunk együtt. Amikor a Megint 17-et forgattuk, olyan szürreális volt számomra, hogy ő ott volt, mert olyan sokat tanultam tőle.”

2022-ben, amikor Perry a Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című memoárját népszerűsítette a SiriusXM Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw című műsorban elárulta, hogy egy romantikus vígjátékon dolgozik, aminek főszerepére ismét Efront akarta. Perry azonban azt is elárulta, hogy Efron visszautasította a romkomot.

„Nemet mondott, szóval találnunk kell valakit, aki igent mond”

– mondta ekkor.

Nyitókép: Instagram