Meghan Markle

Meghan Markle új műsort indít a Netflixen − ezt tudjuk eddig róla

A pletykák igazak: Meghan Markle új műsort készít a Netflix számára.


A Deadline április 11-én számolt be arról, hogy a nem fikciós sorozatban − amelynek fejlesztése még a kezdeti stádiumban van −, Meghan „a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeit" ünnepli majd. Úgy tűnik, a műsor kiegészíti a sussexi hercegné készülő életmódmárkáját, az American Riviera Orchardot. Összegyűjtöttük, hogy mit tudunk eddig róla.

​Mi lesz Meghan show-jának a címe?

Egyelőre nem árulták el a címet, a show áprilisban még a gyártás elején tart.

​Milyen lesz a formátuma?

Ezt még nem hozták nyilvánosságra, csak annyit, hogy a műsorban Meghan „főzni, kertészkedni és szórakoztatni fog".

​Kik vesznek még részt benne?

Meghan lesz a sorozat főszereplője. A Deadline szerint a show producere a Sony Pictures Television's The Intellectual Property Corporation, amely többek között a Hulu A D'Amelio Show és a Leah Remini: Scientology & the Aftermath című sorozatai mögött áll.

A sorozatnak van egy meglepő kapcsolata Selena Gomezzel, mivel Leah Hariton, aki Gomez HBO Max sorozatának, a Selena + Chefnek a producere, Meghan sorozatának showrunnereként fog működni. Michael Steed (David Letterman: A következő vendégemet nem kell bemutatni, Anthony Bourdain: Parts Unknown) fogja rendezni. Meghan mellett Chanel Pysnik és Eli Holzman, valamint Aaron Saidman Hariton lesz az executive producer.

​Mikor jön ki a sorozat?

A megjelenés dátuma jelenleg nem ismert. Áprilisban a Deadline úgy jellemezte a sorozatot, hogy „a gyártás korai szakaszában van".

​Lesz vendégszereplő a sorozatban?

Ez egyelőre ismeretlen. Meghan-nak azonban rengeteg magasan jegyzett barátja van. Az Archetypes podcastjéhez is sztárvendégekből álló vendéglistája volt, többek között Serena Williams, Mariah Carey és mások.

​Vajon Harry, Archie és Lilibet is feltűnik majd a sorozatban?

Van rá esély. Harry és Meghan korábban már megengedte a Netflixnek, hogy a Harry és Meghan doku-sorozathoz forgasson az otthonukban. A gyerekeik is feltűntek néhány részletben, leginkább házi videókon és fotókon keresztül, amelyeket a pár adott ki. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Meghan hol forgatja majd új sorozatát.

Forrás: Elle

Nyitókép: Profimedia