Patrick J. Adams és Meghan Markle a Suits című sorozatban

Spin-off készül a sorozatból, ami híressé tette Meghan Markle-t

Úgy tűnik, készül a Suits című sorozat spinoff-ja, de vajon Markle visszatérhet-e akár egy rövid cameo erejéig?

Azt már korábban megerősítették, hogy nem készül tizedik évad a Suits című sorozathoz, azonban a rajongók nagy örömére hamarosan megkezdődik a Suits: LA című spinoff forgatása. Ha minden igaz, az első epizódot március végén forgatják Vancouverben.

A spinoff alkotója Aaron Korsh, az eredeti sorozat producere és írója, a sztori középpontjában pedig Ted Black, korábbi New York-i szövetségi ügyész áll majd, aki új életet kezd Los Angelesben, ahol komoly hatalommal rendelkező ügyfeleket képvisel.

„Cége válságos helyzetbe került, és a túlélés érdekében olyan szerepet kell vállalnia, amelyet egész pályafutása során megvetett. Tedet egy csapat karakter veszi körül, akik próbára teszik a Tedhez és egymáshoz való hűségüket, mert bár nem tehetik, de összekeveredik a magánéletük és a szakmai életük”

– olvasható a sorozat szinopszisában.

Bár egyelőre nagyon kevés részletet árultak el a készülő spinoffró, a Deadline szerint várhatóan az eredeti sorozat több szereplője is visszatér, köztük Patrick J. Adams, aki nemrég kifejezte, hogy szívesen visszatérne a szerepébe.

„Akárhogy is lesz, a mi rettenthetetlen Aaronunk már dolgozik rajta. És ha kapunk egy hívást, ha kapok egy hívást, készen állok arra, hogy beöltözzek. Imádom a sorozatot, imádom a karaktert. És imádtam ezekkel az emberekkel együtt dolgozni”

– mondta a színész a 2024-es Golden Globe-on.

Nem ez az első spin-off, amit a Suits kap, a Pearson című sorozatba a Gina Torres által megformált Jessica Pearson karaktere állt a középpontban, de a sorozatot végül egy évad után törölték, mert nem tudott nagy nézettséget elérni.

Hogy Megan Markle-t is láthatjuk-e a Suits: LA -ben feltűnni, arról egyelőre nincs információ, de ha már egy cameo erejéig feltűnik, valószínűleg annak is nagyon örülni fognak a rajongók.