A Bridgerton család, jelenetkép

4 kihagyhatatlan újdonság, ami májusban érkezik a Netflixre

A Netflix egy eddig soha nem látott betekintést engedett a 2024. májusi streaming-menetrendjébe, és az még a vártnál is jobb.


Számos saját készítési műsor érkezik májusban. Miközben több debütálás is van − mint például A menyasszony anyja −, több sorozat is visszatér új évaddal, mint a Kaliforniai ingatlanosok és A Bridgerton család. Lássuk!

​1. Kaliforniai ingatlanosok / Orange Country

Bemutató dátuma: május 3.

A Hollywoodi ingatlanosok spin-offja visszatér a harmadik évaddal. A valóságshow az Oppenheimer Group Orange County-i fiókjának ügynökeit követi, akik a listákért küzdenek, jutalékot szereznek és közben a magánéletükben navigálnak.

​2. A menyasszony anyja

Premierdátum: május 9.

Ha szereted a Mamma Mia! című filmet, akkor muszáj kipróbálnod ezt vadonatúj romantikus komédiát is, amelyben Brooke Shields, Miranda Cosgrove és Chad Michael Murray játszik. A történet egy nőt követ, aki a lánya esküvőjére készül. Ám a világa a feje tetejére áll, amikor rájön, hogy a vőlegény apja évekkel ezelőtt összetörte a szívét.

​3. A Bridgerton család

Bemutató dátuma: május 16.

Ki áll készen a Bridgerton harmadik évadának első felére? A sorozat a regentúra korában játszódik Londonban, és a néhai Bridgerton vikomt nyolc gyermekét követi nyomon. A harmadik rész Colin és Penelope szerelmi történetére összpontosít, és érdemes felkészülnöd a rengeteg drámára.

​4. Egy részed

Bemutató: május 31.

Ezt a coming-of-age filmet az érzelmes szerelmi történetek rajongóinak ajánljuk. A cselekmény egy tinédzsert követ, aki egy tragikus veszteség után kénytelen eligazodni a világban. Előre szólunk, a zsebkendőt készítsd majd elő!

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia