A Te című Netflix-sorozat plakátja

Netflix-sorozatajánló: Ezeket javasoljuk a februári kínálatból

A Netflix műsorgyártása természetesen nem áll meg január végével, így februárban is számos sorozatra és filmre bukkanhatunk az újdonságok között. Alábbi cikkünkbe összegyűjtöttünk néhány megjelenést, amit ajánlani tudunk a következő hetekre.


1. Te 4. évad

A harmadik évad fordulatos befejezése után Joe Goldberg ismét visszatér új szerelmet, vagyis inkább áldozatot keresni. A friss szezon nem csak új szereplőket hoz majd magával, hanem egy minden eddigitől eltérő környezetet is. A széria főszereplője ezúttal Londonba kerül, ahol teljesen más problémákba ütközhet majd a mindennapok során.

A következő felvonás első szegmense február 9-én landol a Netflix kínálatába.

Egy korábbi cikkünkben részletesen kielemeztük az 4. évad plakátját. Kapcsolódó írásunkat itt lehet elolvasni.

2. Perfect Match

A Netflix az utóbbi időben számos modern, kicsit már elborultnak mondható társkereső valóságshowt jelentetett meg. Ami viszont örömteli, hogy az újabb ötletek listájának még mindig nem értek a végére. A Perfect Match versenyzői egy trópusi szigetre érkeznek majd, ahol küzdhetnek a győzelemért, illetve a régóta várt szerelemért. Vajon sikerrel jár valaki?

3. Formula 1: Hajsza a túlélésért 5. évad

A Forma-1 világát és az autóversenyzés csúcs- és mélypontjait bemutató sorozat híres pilótákat sorakoztat fel, hogy a rajongók jobban beláthassanak a színfalak, vagyis inkább a bukósisakok mögé. A széria már az ötödik évadánál tart, és kétségtelenül megszerettette egy újabb generációval ezt a lenyűgöző sportágat.

Az epizódokba feltehetően visszatér többek között Daniel Ricciardo és Lewis Hamilton is. A részek február 24-én kerülnek fel a streaming-oldalra.

4. Murdaugh Murders: A Southern Scandal

A Murdaugh család számos tagját 2021-ben tartóztatták le. Az utóbbi esztendőkben az online sorozatmegosztó platformok számára egyértelművé vált, hogy a bűnügyekkel foglalkozó műsorok sokakat érdekelnek. Éppen ezért a Netflix elhozta ennek a híres bűnöző családnak az ügyeit, illetve az őket nyomonkövető nyomozások részleteit.

A részek február 22-én lesznek elérhetők.

Forrás: Vanity Fair