egy pár tévét néz

Ezek a vadiúj sorozatok és filmek érkeznek januárban a Netflixre

Az új év új Netflix-produkciókat is jelent. Már januárban is elkényeztetnek minket a remek filmekkel és sorozatokkal. Régóta várt folytatások, és vadiúj alkotások is vannak a kínálatban.


A zsúfolt ünnepi időszak után jól esik egy kis pihenés, mert bármennyire is a kikapcsolódásról szólt ez az időszak, azért a sok találkozó és készülődés kizsigereli az embert. Most januárban végre magunkkal is tölthetünk egy kis időt bekuckózva, ehhez pedig mi is jönne jobban, mint az izgalmas sorozatok és filmek.

​Új évadok

A sötétség teremtménye első évadának folytatása január 5-én érkezik meg a Netflixre, de nem ez az egyetlen folytatás, amire már régóta vártunk. Január 19-én jön a Szerelem és autizmus második évada, január 24-én pedig a Meleg szemmel nyolcadik évada is megjelenik a streamingplatformon.

​Új sorozatok

Január 1-jén érkezik a rejtélyek királyának, Harlan Cobennek új provokatív bűnügyi thrillere. A Nem versz át főszerepeiben Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Joanna Lumley és Richard Armitage vonja majd magára a figyelmünket.

A másik, január 4-én érkező újdonság A Sun fivérek névre hallgat.

A vérengzés náluk családi vonás. Amikor egy nagy hatalmú tajvani triád vezetőjét agyonlövi egy rejtélyes merénylő, legidősebb fia, Charles (Justin Chien) Los Angelesbe megy, hogy megvédje édesanyját, Eileent (Michelle Yeoh) és naiv öccsét, Bruce-t (Sam Song Li), aki előtt a családja eddig teljesen titokban tartotta az igazságot. Miközben Tajpej legveszélyesebb szervezetei és egy új, feltörekvő csoport egymásnak feszülnek a hatalomért, Charlesnak és Bruce-nak rá kell jönnie, mit is jelent valójában a testvéri kötelék és a család, még mielőtt valaki végez velük

− szól a sorozat beharangozója.

​További sorozatok, amelyek januárban érkeznek a Netflixre:

  • Bizalom: A kapzsiság ára (január 10.)
  • A fiú, aki lenyelte a világegyetemet (január 11.)
  • Champion (január 11.)
  • Vak szerelem: Svédország (január 12.)
  • Komikus káosz (január 25.)
  • Griselda (január 25.)
  • A világ ura: Forradalom (január 25.)
  • Baby Bandito (január 31.)

​Új filmek januárban a Netflixen

A hó társadalma című filmre kifejezetten érdemes figyelni a januári kínálatból, Juan Antonio Bayona alkotása képviseli ugyanis Spanyolországot a 2024-es Oscar-díjátadón. Január 4-én érkezik majd a XX. század egyik legkiemelkedőbb történetéről szóló film.

De a Légi csibészek című alkotás is megtekintésre érdemesnek ígérkezik, melyben egy nemzetközi rablóbanda Cyrus Whitaker vezetésével azt tervezi, hogy ellop 500 millió dollár értékű aranyat egy utasszállító repülőgépen 12 ezer méter magasban. A filmet F. Gary Gray rendezte, Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim és Sam Worthington pedig színészként színesíti a produkciót. A film január 12-től látható a Netflixen.

​További januári filmek:

  • Édes búcsú (január 05.)
  • 60 perc (január 19.)
  • Védőr (január 31.)

Forrás: Netflix.hu

Nyitókép: Getty Images