Justin Timberlake  Hidegvér című filmben

Justin Timberlake új thrillere most a legnézettebb a Netflixen

Itt egy újabb film, ami a Netflix legnézettebb filmjeinek listáján rögtön az élre került.


A streamingszolgáltatónál minden hónapban jelennek meg új filmek, mi pedig nem győzzük figyelni, hogy melyek azok, amelyek a legnagyobb visszhangot keltik a nézők körében. Most úgy tűnik, hogy a szeptember 29-én bemutatott sötét thriller, a Hidegvér tarol. Nem csoda: tele van a régi kedvenceinkkel.

A HidegvérTom Nichols (Benicio del Toro) nyomozót követi, akit megbíznak egy fiatal ingatlanügynök brutális meggyilkolásának ügyével. Tom azt hiszi, hogy az első számú gyanúsított az áldozat barátja, Will (Justin Timberlake), ám közben felfedezi, hogy hazugságok hálója fonódik az ügy köré, ami sokkal bonyolultabbá teszi a dolgokat.

A Hidegvérben az egykori NSYNC-tag mellett egy másik '90-es évekbeli ikon is szerepel: Alicia Silverstone, aki Tom feleségét és bizalmasát, Judyt alakítja.

Hidegvér (2023) | Magyar szinkronos előzetes | Netflix

A fordulatos thrillert Grant Singer rendezte, aki most debütál filmrendezőként. Singer korábban leginkább popzenei videóklipjeiről volt híres, amiket többek közt Sam Smith-nek (How Do You Sleep?), Lorde-nak (Green Light) és The Weekndnek (Starboy) rendezett. Singer a forgatókönyvet közösen írta Benjamin Brewerrel és del Toróval.

Jelenleg a filmet 80%-ra értékelték a Rotten Tomatoes-on, és olyan Netflix-sikerek felett áll, mint a Szerelem a levegőben, a Kémkölykök: Armageddon, vagy a A csodálatos Pókember 2.

Egy izgalmas film a 90-es évek három nagy sztárjának főszereplésével? Nosztalgiatúrára fel!

Forrás: Pure Wow

Nyitókép: Profimedia