Egy szerelmespár filmet néz

Íme öt kitűnő film, melyek bármelyik randin megalapozzák a hangulatot!

Milyen filmet kéne nézni egy randin? Nagyon kínos, amikor elrontja a hangulatot a tökéletes műsor megtalálása. Éppen ezért alábbi cikkünkbe összegyűjtöttünk 5 remek tippet, amik biztosan megalapozzák a jó hangulatot.


A szerelem hálójáb@n

Tom Hanks klasszikus romantikus filmje abba az időbe repíti vissza a nézőket, ahol a kapcsolatokban még volt egy kis rejtély. Jelen esetben a két főszereplő közt kibontakozó szerelem nem is kis titkolózáson alapul. A női karakternek problémái adódnak az új főnökével, akiről nem is tudja, hogy ugyanaz a személy, mint akivel névtelenül levelezik. Ebből a csavaros viszonyból végül szerelem bontakozik ki, viszont amíg odáig eljutnak sok vicces pillanatot okoznak nekünk.

Nálad vagy nálam?

A Holiday című ünnepi klasszikus sose megy ki a divatból, viszont néha ideje újítani. Pláne akkor, ha már több százszor láttuk, és még csak nincs is karácsony. Éppen ilyen helyettesítésre tökéletes ez az új film, amiben Reese Witherspoon és Ashton Kutcher játsszák a központi szereplőket. Ketten legjobb barátai egymásnak, akik egy bizonyos ponton megegyeznek, hogy életet cserélnek bizonyos időre.

Vegyél el

Az alaptörténet azonnal egy megcsalással indul, aminek, mint nagyon sok romantikus film esetében, egy elhamarkodott döntés a vége. Jennifer Lopez ebben a produkcióban egy énekes-világsztárt alakít, aki pont készenállt elkötelezni magát párja mellett. Ekkor viszont kiderül, hogy szerelme már nem vele képzeli el az életét, tehát az előadó nem tehet mást, mint hogy hozzámegy egy szerencsés hallgatójához. Vajon mi lesz ebből?

Őrült, dilis, szerelem

Steve Carell karaktere egy látszólag tökéletes életet él. Sikeres karrierje van, gyönyörű felesége, háza és gyermekei, azonban a bonyodalom nem kerüli el őt sem. Felesége ragaszkodik a váláshoz, így neki nincs más választása, mint hogy szingliként ismét párt találjon magának. Ebben nem más segít neki, mint a nagy nőcsábász, akit történetesen Ryan Gosling alakít.

Free Guy

Végezetül egy kevésbé romantikus, de annál humorosabb film. A Free Guyban az online tér világába nyerhetnek betekintést, ahol a mesterséges intelligencia elszabadul. A főszereplő — akit egyébként Ryan Reynolds kelt életre — ezután öntudatra ébredésének hála megpróbálja megtalálni szerelmét és megmenteni azt a világot, melyben társaival él.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: PureWow