Sandra Bullock.

Visszakövetelnék Sandra Bullock Oscar-díját – ez az oka

Sandra Bullock 2010-ben kapott Oscar-díjat A szív bajnokai című valós történeten alapuló filmért, azonban nemrég súlyos vádakat fogalmaztak meg a mozival kapcsolatban.

A szív bajnokai című film egy Michael Oher nevű profi amerikai futballista valós történetét mutatja be.

A történet szerint egy jómódú család örökbe fogad egy nehéz sorsú fiút, aki azonban egy óriási sporttehetség, ám a Bullock által alakított édesanyának, Leigh Anne Tuohynak óriási küzdelmeket kell folytatnia a fogadott fia érdekében.

A mozi óriási sikert aratott, Sandra Bullockot pedig Oscar-díjjal jutalmazták.

Most azonban egy masszív árnyék vetült a filmre, így pedig a szerelmét, Bryan Randallt nemrég elvesztő színésznőre is.

Ez is érdekelhet: Sandra Bullock szokatlan módon győzte meg Brad Pittet, hogy szerepeljen új filmjében

Michael Oher azonban nemrégiben azzal állt elő, hogy a film csupán egy „hazugság" volt, és az örökbefogadás sosem volt valódi.

Állítása szerint ez csupán egy trükk volt, hogy lemondjon a jogairól a befogadó család javára, így a gondnokság alatt Oher képtelen volt saját szerződéseket kötni.

A közvélemény megdöbbent Oher vádjain, egyesek olyannyira felháborodtak, hogy azt követelték, vegyék el Sandra Bullock Oscar-díját.

Ha a Michael Oher-gyanú igaz, akkor el kell mennünk ÉS VISSZA kell vennünk az Oscar-díjat Sandra Bullocktól, és Gabourey Sidibe-nek kell adnunk a Precious-ért

– írta egy felhasználó a Twitteren.

Mások azonban nem értenek egyet ezzel az állásponttal, mivel semmilyen bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy a színésznő tudott volna az esetleges problémáról, illetve arra is emlékeztették a nagyközönséget, hogy nem egy ilyen nehéz időszakban kellene nekiesni Bullocknak.