A Squid Game szereplői

Hamarabb érkezik a Squid Game második évada, mint gondoltad

Sokak örömére a nagy sikerű koreai dráma sorozat a Squid Game 2. évada közel három évvel a 2021-es debütálása után idén érkezik.


A Netflix megerősítette, hogy a Squid Game még idén visszatér a várva várt második évaddal.

A streamingszolgáltató számára rekordokat döntő drámasorozat folytatása közel három évvel az első évad után végre érkezik.

„Annak ellenére, hogy a tavalyi sztrájkok miatt néhány produkció elindulása eltolódott, 2024-re nagy és merész tervünk van”

– írta a Netflix kedden küldött levelében a Variety szerint.

A Hwang Dong-hyuk által készített sorozat - amely egy csapat elszegényedésben élő versenyzőről szól, akik életüket kockáztatva küzdenek egy komoly vagyonért -, a Netflix listáján szerepelt végig az idén visszatérő sorozatok között.

Ezen a listán szerepelt még a Bridgerton harmadik évada, a Love is Blind hatodik évada és az F1 hatodik évada: Drive to Survive.

A sorozatot a Netflix 2022-ben hivatalosan is megújította, Ted Sarandos pedig azt mondta, hogy a Squid Game „feltétlenül” kap egy második évadot, hozzátéve, hogy „a Squid Game univerzum még csak most kezdődik”.

Novemberben a streamingszolgáltató bemutatta a Squid Game című spin-off valóságjáték-sorozat első évadát: The Challenge-t, amelyben 456 pénzéhes ember versenyezhetett különböző játékokban, hogy megnyerje a 4,56 millió dolláros nyereményt - a tévétörténelem legnagyobb jackpotját. A realitynek akkora sikere volt, hogy már egy héttel a debütálás után megújították egy második évadra.

Azt már biztosra tudjuk, hogy a második évadban visszatérnek a rajongók által kedvelt karakterek, köztük a főszereplő Gi-hun, azaz Player 456 (Lee Jung-jae) és az álarcos ellenfél, The Front Man, aki a címadó, halálos játékokat szervezi.

Nyitókép: Instagram/squidgamenetflix