Millie Bobby Brown a Stranger Things című sorozatban

Itt vannak az első fotók a Stranger Things 5. évadáról

A sorozat várva várt utolsó évadának forgatása a tavalyi hollywoodi sztrájkok miatt késett, így a forgatás csak most kezdődött el.


A Stranger Things jelenleg is készülő 5. évada lesz az utolsó a Duffer testvérek népszerű netflixes sci-fi sorozatában. A nemrég elkezdődött forgatásról már fotók is készültek, és bár az utolsó évad cselekményének részleteit szigorú titok övezi, a forgatási fotók adhatnak némi támpontot.

Az X-en – korábbi nevén Twitteren – a rajongók által vezetett Stranger Things Spoilers nevű fiók fotókat osztott meg a sorozat 5. évadának forgatásáról, melyeken többek között a Mike Wheelert alakító Finn Wolfhard és a Dustin Hendersont alakító Gaten Matarazzo is látható.

A fotók alapján úgy tűnik, hogy Mike a legújabb évadban levágatta a haját, és a stílusa hasonlít az első évadbeli kinézetére.

Eközben Dustin a Hawkins középiskolában tűnik fel, miután legutóbb a forgatáson látták Eddie Munson (Joseph Quinn) megrongált sírját meglátogatni.

A Mike-ról készült első kép nem árul el sok információt az új epizódokról, új kinézete azonban fontos lehet. A pletykák szerint az új évad kétéves időugrást tartogat, így várhatóak lennének finom változások a szereplők kinézetében. Mike frizurája és a ruhái ráadásul is hasonlítanak az első évadbeli megjelenésére, ez a potenciális visszautalás pedig érdekes, mivel további elméletek szólnak arról, hogy az új epizódok visszamennek majd az időben.

A Stranger Things 5. évadának korábbi díszletfotói is tartogattak egy potenciális támpontot a kétéves időugrásról, mivel az egyik képen egy 1988-as kiadású könyv látható. Mivel a 4. évad 1986-ban játszódik, a könyv legalább két évnyi időugrásra utalhat.

A forgatáson egy látszólag újnak tűnő vezérlőterem is látható volt, valamint olyan képek, amelyeken Dustin a Hellfire pólójában látogatja meg Eddie sírját és az iskolát. Ebből adódóan felmerült, hogy Dustin még mindig azért küzd, hogy igazságot szolgáltasson Eddie-nek, akit halála előtt jogtalanul gyilkossággal vádoltak.

Ha Dustint látjuk a sírnál és az iskolában, vagy Mike-ot friss frizurával, az is arra utal, hogy a banda legalább a normalitás látszatát fenntartja. Annak ellenére, hogy a sorozat 4. évada azzal ér véget, hogy a Hellyel lefelé (Upside Down) Hawkinsba szivárog, a képek arra utalhatnak, hogy Vecna (Jamie Campbell Bower) fenyegetése nem azonnali, így a csapatnak van ideje felkészülni, és a városnak is van ideje némileg helyreállni.

A Stranger Things utolsó évada várhatóan 2025-ben lesz látható.

(Screenrant)

Nyitókép: strangerthingstv/Instagram