Tom Cruise

Ez a vad akció-thriller Tom Cruise-zal most a Netflix egyik legfelkapottabb filmje

Az egyik Tom Cruise-film dobogós helyezést ért el a Netflix listáján, közel egy évtizeddel a bemutatója után.


A film pedig nem más, mint a Jack Reacher: Nincs visszaút.

A 2016-os akció-thrillerben, amely Lee Child 2013-as Nincs visszaút című regénye alapján készült, Cruise ismét Jack Reacher bőrébe bújik, aki a hadsereg katonai rendőrségének nyomozója. Összeáll egy katonai őrnaggyal, akit kémkedéssel vádolnak, és együtt felfednek egy sötét összeesküvést. A filmben Cobie Smulders is szerepel.

Ha Reacher-rajongó vagy, valószínűleg tudod, hogy ez a film a 2012-es Jack Reacher című film folytatása, amely Child 2005-ös Csak egy lövés című regénye alapján készült. A főszereplője Cruise, aki beleveti magát egy gyilkossági nyomozásba, amelyben egy mesterlövész és egy tömeges lövöldözés is szerepet kap.

Mindkét, Tom Cruise főszereplésével készült Reacher-film nemrég került fel a Netflixre, és mind a kettő hamar nagy népszerűségre tett szert.

Lee Child regényeiből sorozatot is készítettek, amit a Prime Videón találhatsz meg Reacher címmel, Alan Ritchson főszereplésével. A két évadot megért sorozat első része Child 1997-es debütáló regényén, az Elvarázsolt dollárokon alapul, amelyben Reachert tévesen tartóztatják le gyilkosságért egy kisvárosban, de becsületes zsarukkal összefogva lefülelnek egy helyi összeesküvést.

A második évad A baj nem jár egyedül című könyvből építkezik, itt Reacher újra összeáll régi MP-egységével, hogy megbosszulja egy meggyilkolt bajtársát. És jó hír, hogy már a harmadik évad, amelyet Child Kétélű fegyvere ihletett, már szintén a láthatáron van.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimédia