Károly király

Rá hasonlít legjobban III. Károly király a gyerekkori fotóján — te is látod?

Anyák napja alkalmából az uralkodóról egy gyerekkori fotót osztottak meg, mellyel kapcsolatban a rajongók egy érdekes és nagyon aranyos felfedezést tettek. Rá hasonlított legjobban fiatalon III. Károly király.


Károly király és Kamilla királyné egy anyák napi posztban több képet is megosztottak a követőikkel. A fotók egyikén Károly szerepel kisbabaként néhai II. Erzsébet királynővel, egy másikon pedig a királyné látható néhai édesanyjával, Rosalind Shanddel — olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

A leírásban így kívántak kellemes ünnepet a rajongóiknak:

„Minden anyának mindenhol, és azoknak, akiknek ma talán hiányzik az anyukájuk, gondolunk rátok, és különleges Anyák napját kívánunk."

A képek nagyon meghatók és szívhez szólók, ellenben az internet népe valami teljesen másra lett figyelmes a poszt láttán. Mégpedig arra, hogy kisgyermekként az Egyesült Királyság uralkodója mennyire hasonlított kisebb fiára, Harry hercegre. A képen jól látszik, hogy akkor még neki is vöröses árnyalatú haja volt, apa és fia gyermekkori képét egymás mellé helyezve pedig szembetűnő a hasonlóság.

Sajnálatos módon Harry herceg jelenleg nem ápol túlságosan közeli viszonyt sem apjával, sem testvérével, Vilmos herceggel. A viszály a sussexi hercegi pár 2020-as lemondásakor indult, azóta pedig csak még nagyobb lett a rokonok közötti érzelmi szakadék. Nemrég a király még az angliai ingatlanjukból is kilakoltatta Meghan Markle-éket, ami megnehezíti a pár hazautazását.

Ezzel szemben Harryék meghívást kaptak a májusi koronázásra. Ez már egy béketárgyalás kezdete is lehet, de a sussexi pár még nem döntött arról, hogy megjelennek-e a ceremónián.

Kapcsolódó cikkünkben több részletet is megtudhatsz erről a témáról.

Nyitókép: Getty