Rihanna a Super Bowl félidei műsorában

Még Rihanna apja se tudott lánya terhességéről a Super Bowl előtt​

Rihanna Super Bowl-fellépése mindenkit meglepett, és nem csak a látványelemek miatt. A sztár — bár nem szavakkal — a műsoron jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A nagy hírt a szülők végig titokban tartották olyannyira, hogy még az énekesnő apja sem tudott róla a félidei műsorig.


Rihanna viszonya apjával éveken keresztül feszült volt. A sztár egy 2009-es interjúban mesélt róla, hogy gyermekkorában sokszor látta, ahogy apja — Ronald Fenty megverte anyját. Emellett a férfi drog- és alkoholproblémákkal is küzdött. 2019-ben még egy per is indult, mert Fenty kihasználta Rihanna hírnevét a vállalkozása népszerűsítéséhez. Az ügyet végül két évvel később ejtették.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy jelenleg milyen kapcsolatot ápolnak. Az viszont biztos, hogy Fenty a lánya folyamatos utazásai és sűrű beosztása miatt nem kapott nagy szerepet nagyapaként az első gyermeknél. Elmondása szerint reménykedik abban, hogy a második jövevénnyel majd más lesz a helyzet.

A TMZ szerint még Fenty sem tudott arról, hogy lánya várandós. A Super Bowl-ra Rihannától kapott jegyet, így élőben nézhette végig a fellépést. A műsor közben párjához fordult és ezt mondta örömében:

„Ó, Istenem! A kislányom terhesnek tűnik!"

Nem a büszke nagyszülő volt az egyetlen, akit meglepetésként ért a hír. Rihanna és A$AP Rocky mindenki előtt titokban tartották, így például a műsor háttértáncosai sem tudtak a terhességről. Az egyik táncos a TikTok-oldalán mesélt arról, mennyire meglepődött a sztár öltözéke és alakja láttán. Elmondása szerint Rihanna a próbákon mindig bő ruhákban és bundákban jelent meg.

Kapcsolódó cikkünket itt tudod elolvasni.

Mennyit keresett Rihanna a Super Bowl félidei műsorával? Itt megtudhatod.

Nyitókép: Getty

Forrás: Insider