Jenna Ortega

Rövid hajstílusok, melyek karbantartása nem veszi el az egész reggeledet​

Milyen jó lenne, ha reggelente nem kellene annyi időt elpocsékolni az elaludt haj kiigazításával. Természetesen vannak olyan nők, akiknek ez könnyedén megy, de egy kis könnyedség nem ártana. Alábbi cikkünkbe olyan rövid hajstílusokat írtunk össze, melyek karbantartása pár perc alatt elvégezhető.


1. Textured Lob

Az utóbbi időben a Wednesday című sorozat sztárja, Jenna Ortega tette népszerűvé ezt a stílust. A legjobb része, hogy tökéletes fürtöket mutat minden helyzetben, ápolása és rendezetten tartása pedig végtelenül egyszerű. Szimplán néha egy kis hajlakkal meg kell támogatni és már mehetünk is a dolgunkra.

2. Pixie Cut

Anne Hathaway

Fotó: Getty

Valószínűleg erről a fazonról mindenkinek a 2012-es év környékén vörös szőnyegekre lépő Anne Hathaway jut eszébe. Bár kétségtelenül ő volt az egyik olyan híresség, aki népszerűvé tette, nagyon sokan döntöttek ilyen frizura mellett már abban az időben is. Mivel egy meglehetősen rövid hajformáról van szó, így elég csak néha beülni egy gyors trimmelésre és semmi több.

3. Modern Bowl Cut

Az ilyen frizura tökéletes megformázásához érdemes mintaképeket vinni a profi fodrásznak. Onnantól viszont már napról napra könnyedén viselhető lesz és nagyon ritkán kell hozzáérnie. Az biztos, hogy ez kevés időt vesz el a reggelekből. A sztárvilágban jelenleg Maggie Rogers kedveli nagyon ezt a stílust.

4. Szögletes Bob

Ennek a hajformának kerek kefével és hajszárítóval lehet könnyedén elegáns megjelenést kölcsönözni.

„A rétegek könnyedén tartják a vágást, így nem érződik nehéznek, ahogy hosszabbra nő, a lágy szög pedig összességében szép formát ad”

— olvashatjuk a PureWow cikkében.

5. Aszimmetrikus Bob

Az előző ponthoz csatlakozva egy lekerekített bob is jó választás lehet könnyedség szempontból, de talán az aszimmetrikus megjelenés még jobb választás. Rihanna egy tökéletes mintája volt ennek a hajstílusnak. Ami különlegessé teszi ezt a frizurát, hogy az éles vágás egyfajta strukturált vonalat ad a hajnak, amitől a hajvégek vastagabbnak tűnnek.

Nyitókép: Getty