Fiatal nő festi a körmét

Egyetlen szín uralja majd a pedikűrtrendet idén nyáron

Ha azt mondanánk, hogy találd ki az idei nyár pedikűrtrendjének árnyalatát, akkor valószínűleg nyári színeket mondanál: neon pink, babakék vagy az örök klasszikus francia. Pedig a nyár élénk színei helyett idén más uralkodik majd.


Valószínűleg sokan megfognak lepődni, hogy az idei sláger nem a rikító, élénk nyári pompázás lesz. A 2024-es pedikűrszezon legtrendibb színe ugyanis a fekete lesz.

De mitől lesz a fekete a nyár pedikűr színe?

Milly Mason, Anglia sztárkörmöse a szezon kezdetén posztolt egy képet Instagram-oldalán, ami felrobbantotta a közösségi médiát. Egy rendkívül kifinomult, fekete pedikűrt láthatunk rajta, egy elegáns Prada balerina cipő mellett. A kép eleganciát és letisztultságot sugároz, így érthető az emberek megszállottsága. Ezután Milly egy újabb koromfekete pedikűrt osztott meg, ezúttal egy pár merész piros Proenza Schouler-szandál kíséretében. A két szín harmóniája pedig a nyár tökéletes árnyalatát adta ki. A gazdag fekete tónus kontrasztja a statement szandálokkal is váratlanná tette.

A szakértő elmondta, hogy a tökéletes fekete pedikűr elérésének kulcsa, hogy egy ultradús fekete tónusú lakkot válasszunk, és a kívánt pigmenttartalom eléréséig építsük fel a könnyű rétegeket. Milly kedvence a The Gel Bottle's Jet Black, azonban rengeteg nagyszerű lehetőség van, ha nem szereted a géllakkokat. A maximális csillogás érdekében szuperfényes fedőlakkal is le kell fedni.