A Szexoktatás főszereplője a rendezővel beszél

5 sorozat, amiről mindenki beszélni fog 2023-ban​

Éppen, hogy elkezdődött a 2023-as év, de már most számos nagyszerű tévéműsor folytatását és megjelenését lehet várni. Alábbi cikkünkben összeírtunk néhányat, melyeket biztosan nagyon sokan néznek majd Magyarországon is. Ne maradj le róluk!


Pamela: A Love Story

2022-ben megjelent Lily James és Sebastian Stan főszereplésével a Pam és Tommy című minisorozat, melyben az egykor házaspárként együtt élő Pamela Anderson és Tommy Lee szerelmi történetét mesélték el, illetve azt a tragikus eseménysorozatot, mely során az intim házi videójuk nyilvánosságra került.

A sorozat munkálataiban Pamela Anderson nem vett részt, helyette viszont a saját szemszögéből szeretné elmesélni a történteket egy önálló projekt keretein belül. Ez lesz a Pamela: A Love Story, ami február végén lesz látható a Netflix kínálatában.

Szexoktatás (Sex Education)

Az eddig három évadot megélt tinidráma elérkezik a negyedik évadjához. Az alaptörténet az eddigi szezonokhoz igazodik majd, viszont a főszereplőt alakító Asa Butterfield elmondása szerint egy teljesen új helyszínt ismerhetünk majd meg, valamint új karakterek is tiszteletüket teszik, akik feltehetően szintén nem kapták meg a szükséges szexuális felvilágosítást az iskolai foglalkozások keretein belül.

Te (You)

A főszereplő sorozatgyilkos ismét új szerelmet keres magának a harmadik szezon befejezése után. Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a sorozat folytatásához már új előzetes, illetve plakát is érkezett, melyek leleplezik a következő szezon helyszínét. Vajon Joe ezúttal milyen ügyekbe keveredik?

Robbie Williams-dokusorozat

Sokak kedvenc színésze és humoristája, Robin Williams 2014-ben halt meg. A Netflix az ő tiszteletére egy többrészes dokumentumfilm-sorozattal készül, melyben kitérnek a karrierútjára, a gyermekkorára, valamint a mentális problémáira is.

A korona

2022-ben megtörtént A korona című sorozat harmadik szereplőváltása. Ezzel a módszerrel a készítők az idő múlását és a karakterek öregedését szeretnék ábrázolni. Mindegyik stábtag két évadon keresztül alakítja a szerepét, így a várva várt hatodik szezonban ugyanúgy találkozhatunk majd többek között Imelda Stauntonnal, Dominic Westtel, valamint Elizabeth Debickivel is.

Egy korábbi cikkünkben részletesebben is összefoglaltuk, mi mindenre lehet számítani majd az új évad eseményeiben.