Hermione, Harry és Ron a Harry Potterben

Imádnivaló kisgyerekként ábrázolta az AI a Harry Potter szereplőit

Az AI „elképzelte”, hogy a Harry Potter szereplői hogy nézhettek ki kisgyerekekként. Imádni fogod ezeket a képeket!


A J.K. Rowling regényein alapuló filmes franchise 2001-ben indult, és Harry és a többi diák felnövekedését tárta fel a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Bár akkor még a főszereplők javában gyerekek voltak, a Roxfort előtti életük nem igazán került középpontba. Egy most készült képsorozat azonban megmutatja nekünk Daniel Radcliffe-et, Rupert Grintet, Emma Watsont, Tom Feltont, Matthew Lewist, Robbie Coltrane-t kisgyerekként − írja a Screen Rant.

A benmornin nevű Instagram-fiók a mesterséges intelligencia segítségével kisgyerekként ábrázolja a Harry Potter karaktereit. A szereplők nem csak imádnivalóan néznek ki ebben a korban, de a képek meglepően pontosak, és hihető módon ábrázolják Harry-t, Hermione-t, Ront, DracoMalfoyt, Neville-t, Lunát, Hagridot.

​Vajon újra láthatjuk a Harry Potter szereplőit?

Bár nem valószínű, hogy a Harry Potter karakterei kisgyerekként is felbukkannak a jövőbeli élőszereplős tartalmakban, elképzelhető, hogy az eredeti szereplők közül néhányan visszatérnek egy másik környezetben.

Korábban a Harry Potter különkiadásában, a 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című HBO-s filmben már szerepeltek együtt, és mivel a Harry Potter és az elátkozott gyermek lehetséges filmadaptációjáról is pletykálnak, egy ilyen projekt keretében újra felkereshetnék a varázsvilágot. Azonban a karakterek szerepében eltöltött idő mennyisége és a Rowlingot övező viták miatt semmi sem garantált.

A franchise-t érintő legújabb hírek szerint egy televíziós reboot van készülőben. Mivel a Harry Potter remake-hez tízéves terv kapcsolódik, talán több hely lesz a mélyebb karakterfejlődésre, de a szereplőgárda valószínűleg nem lesz ugyanaz. Érdekes lesz látni, hogyan reagál a közönség a karakterekre és az esetleges egyéb különbségekre, tekintve, hogy a filmsorozat éppen 12 évvel ezelőtt ért véget.

Az észbontó AI képek segítségével azonban elmélázhatunk azon, hogyan nézhettek ki kisgyerekként a karakterek. A Harry Potter-rajongók valószínűleg imádni fogják a fotókat.

Nyitókép: Profimédia