Az Elvis című film egyik jelenete

6 izgalmas filmmegjelenés, ha moziba vágyódnál a nyári forróságban

A nyári szezonban sem kell félni a mozik bezárásától, hiszen rengeteg olyan cím van a naptárban, melyek ezreket vonzanak majd a vetítőkbe. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük azt a hat filmet, melyekre mindenképp érdemes figyelni a következő időszakban.


Mindent egy lapra

A Csontdaráló után ismét egy Adam Sandler film, melyben a színész egy sportmúlttal rendelkező profi, aki szárnyai alá vesz egy tehetséges, fiatal játékost. Az amerikai foci helyett most a kosárlabda kerül élvonalba, a végeredmény pedig biztosan egy motiváló történet lesz.

Elvis

A rocklegenda életét feldolgozó alkotás június 23-án kerül mozikba. Korábban már bemutatásra került a Cannes-i Fesztiválon, ahol az énekes unokája is könnyekkel küszködve tekintette meg. Véleményéről és nagypapája örökségéről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Good Luck to You, Leo Grande

Emma Thompson láthatóan minden tehetségét beleadja a produkcióba, ami egy idősebb háziasszonyról szól. A történet fordulópontja, hogy szexuális életét egy eszkort felfogadásával szeretné emelni. A kételkedőknek elmondanánk azt is, hogy egy erősen erotikaközpontú moziról lesz szó, tehát a hangos vihorászás garantált a mozikban — olvashatjuk a Good Housekeeping cikkében.

Petite Maman

A trailer igazából elárulja a lényeget. Egy kislány nagymamája házkörüli pakolászásában segédkezik, mellette pedig felfedezi a szomszédos erdőt. Kalandozásai közben viszont egy másik lányba botlik, aki pontosan úgy néz ki, mint ő. Vigyázat, egy gyönyörű és sírós filmre kell számítani!

Lightyear

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt jó választás, hiszen arról az űrhajósról szól, akiről játékfigurát terveztek a Toy Story-filmekben. Buzz Lightyear valódi karaktere ugyanazt a jellemet képviseli, mint a műanyag figura, viszont itt megtudhatjuk, mit ért el ahhoz, hogy a gyerekek kedvenc akcióhőse lehessen.

Thor: Szerelem és mennydörgés

A mennydörgés istenének kalandjairól és új küldetéséről már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, valamint arról a pikáns jelenetről is, melyben Chris Hemsworth meztelenül feszít az előzetesben. A mozikban július 8-tól lesz megtekinthető a teljes alkotás, ahol a Galaxis Őrzői és a görög istenek is tiszteletüket teszik.

Nyitókép: Instagram/elvismovie