Ryan Reynolds

Ryan Reynolds szerepet kap a Stranger Things utolsó évadjában​?

Bár a világhírű sorozat kezdetektől feltörekvő színészeket szerepeltet, a rendező mégis szívesen látná Hollywood egyik legkeresettebb személyét, Ryan Reynoldsot Hawkinsban. Egyelőre nem tudni, hogy erre sor kerül-e, de kétségtelenül szokatlan lépés lenne a készítőktől.


A Stranger Things negyedik évadjának első fele nemrég jelent meg, a maradék epizódokra pedig nagyjából egy hónap múlva lehet számítani. Egészen pontosan május 27-éig, valamint július 1-jéig kell várni. Nem kell csüggedni, hiszen a széria egyelőre nem tűnik el ezek után sem, mivel a készítők beszámolója szerint még készül egy ötödik, mindent lezáró felvonás a történetből.

Az ötödik évad rendezéséért Shawn Levy a felelős, aki évekkel ezelőtt olyan nagysikerű vígjátékokkal szerzett nevet a szakmában, mint a Tucatjával olcsóbb, az Éjszaka a múzeumban, valamint az első két Deadpool is az ő neve alatt futott, ahol Reynolds-al dolgozott közösen. Levy elmondása szerint az utóbbi öt évben annyira sokat jelentett neki Reynolds és a sorozat is, hogy szívesen összemosná kettőjüket egy cameo erejéig.

„Ryan Reynolds cameo-szerepét szeretném látni bármiben. Az igazság az, hogy az elmúlt fél évtizedben a karrieremet a Stranger Things és a Ryannel való együttműködések határozták meg, így elborult, de kielégítő lenne, ha a két világom összeütközne. Szóval, Ryan Reynolds, készülj fel az ötödik évadra”

— olvashatjuk a Screen Rant cikkében.

Az alkotók eddig óvakodtak a nagy nevek szerepeltetésétől. A felnőtt színészek közül David Harbour (Hopper) is a sorozat után játszhatott a Hellboyban, valamint a Marvel Fekete Özvegyében. Mellette Winona Ryder is az első évad óta visszatérő szereplő, aki Will anyukáját, Joyce Byers-t kelti életre. A legnagyobb színész, akit eddig felkértek egy szerepre, az Robert Englund — annak idején ő játszotta Freddy Kruegert— volt, aki a negyedik évadban Victor Creelt személyesíti meg.

Akik viszont megnyerték a nézők szimpátiáját, azok a gyerekszínészek. A sorozatban tűnt fel Millie Bobby Brown, Finn Wolfhardo, Gaten Matarazzo, valamint Caleb McLaughlin és Noah Schnapp is, akikre az utolsó évad után is fényes karrier várhat. A szokástól eltérni és alkalmazni Reynoldsot sokak kedvét elveheti, ellenben egy ízléses bekacsintás még mosolyt is csalhat a nézők arcára.

Nyitókép: Getty