netflixező nő popcornnal

4 kihagyhatatlan film és sorozat, ami áprilisban érkezik a Netflixre

A Netflix kínálatát folyamatosan frissítik, bizonyos sorozatok és filmek lekerülnek, hogy helyet adjanak az újaknak. Az újdonságok között ismét érdemes lesz szétnézni – nem fog csalódást okozni.


Akár új filmeket keresel, akár sorozatokat, lesz miből válogatni áprilisban. Összegyűjtöttünk a Glamour segítségével a legnépszerűbbnek ígérkező újdonságokat, hogy megkönnyítsük neked a választást.

​1. Üdvözöl az Éden! (2. évad) – április 21.

Az Üdvözöl az Éden! című sorozat a Netflix egyik legsikeresebb nem angolul futó sorozata. Az első évad hatalmas sikerrel futott legalábbis, amiből arra is következtethetünk, hogy a sorozat A nagy pénzrablás, valamint az Elit nyomdokaiba léphet. Az Üdvözöl az Éden!-ben egy csapat fiatal bulizni érkezik egy távoli szigetre, ám közel sem az fogadja őket, amire számítanak. A második évad még több izgalmat ígér, de előtte gyorsan pótold az elsőt, ha eddig kimaradt.

​2. Útikönyv a szerelemhez – április 21.

Az Útikönyv a szerelemhez című filmet Vietnámban forgatták. A romantikus film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Rachel Leigh Cook, valamint Scott Ly. Feltörekvő vietnami színészek is szerepeket kaptak benne, mint Thiệnés Quinn Trúc Trần.

A filmben egy utazásszervezőnek Vietnámba kell utaznia, hogy megismerje a helyi turisztikai ipart. Ne lepődj meg, ha a történet megnézése után neked is azonnal csomagolni támad kedved.

​3. Dolgozó anyák (7. évad) – április 26.

A vígjátéksorozatban olyan nők történetei szerepelnek, akik az élet minden területén szeretnének maximálisan teljesíteni. Catherine Reitman rendezőnő sorozatát saját anyai tapasztalata inspirálta: élete első anyák napi ünnepségét ki kellett hagynia, mert éppen filmet forgatott. Az utolsó évad egyformán szól majd a barátságról, az ambícióról, a családról, valamint a felnőtté válásról.

​4. Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2. évad) – április 27.

Egy DC Comic alapján készült a Sweet Tooth: Az agancsos fiú című sorozat, melynek fő producerei Susan Downey és Robert Downey Jr. A történet egy posztapokaliptikus tündérmese, főszerepben egy magányosan vándorló szarvastestű fiúval, aki különleges kalandokba keveredik, pedig eredetileg csak család-, és otthonkeresés céljából indult útnak.

Nyitókép: Shutterstock