Mosolygós pár

5 fontos jel, amire 40 fölött randizáskor figyelni kell

A 40 év feletti randizás izgalmas újrakezdésnek tűnhet, de egyben trükkös is lehet, főleg azok számára, akik már egy ideje nem voltak találkán. Cikkünkben öt intő jelet szedtünk össze, amire érdemes odafigyelni, ha 40 felett randizunk.

1. Folyamatos dráma egy exszel

Ezek a folyamatos problémák alkalmatlanná teszik őket a velünk való kapcsolatra, amíg nem tudják megoldani, vagy legalábbis minimalizálni a dolgokat. Érzelmileg nem teljesen elérhetőek számunkra, amikor annyi minden más történik az életükben. Ez jelentheti azt, hogy jogi háborúban állnak a gyermekfelügyeletért, vagy éppen egy rossz házasságból jönnek ki, és még nem váltak el. Ha olyan befejezetlen ügyeik vannak, amelyek érzelmi zűrzavart okoznak, akkor lehet, hogy el kell engednünk ezt a kapcsolatot.

2. Mindig a gyerekeik kívánságait helyezik a mi kapcsolati igényeink elé

Először is, tegyünk különbséget az igények és a szükségletek között. A gyerekek szükségleteinek mindig előbbre kell kerülniük a párunkénál, de a vágyaiknak nem. Egyes gyerekek nem szeretik, ha a szüleik randiznak, és szándékosan elterelik a figyelmüket. Természetesen, olyasvalakit szeretnénk, aki gondoskodik a gyerekeinkről, de nem olyan személyt, aki hagyja, hogy a gyerekei irányítsák a kapcsolatotokat.

3. Nem tudnak jól bánni a gyerekekkel

Az érem másik oldala. Ha vannak gyerekeink, fontos, hogy figyeljünk azokra az emberekre, akik elutasítóan vagy durván viselkednek velük. Az nem baj, ha nem gyerekes emberek, és nem akarnak saját gyereket, de az már komoly figyelmeztető jel, ha nem tudnak kijönni a gyerekeinkkel, még ha csak felszínesen is. Nem baj, ha nem értik pontosan, mi a mi szülői szerepünk, de megértőnek kell lenniük, és értékelniük kell a családot, miközben támogatnak minket.

4. Az ex folyamatos szidalmazása

Ha olyasvalakivel randizunk, aki nem tudja abbahagyni az exének szidalmazását, akkor valószínűleg még nem gyógyult meg, és talán jobb, ha nem kezdünk vele addig. Egy érzelmileg egészséges ember feldolgozta a válást vagy szakítást, és megértette a saját részét. Ők már elég felnőttek ahhoz, hogy tudják, a dolgok néha nem működnek, és ez senkinek sem a hibája. Természetesen, a válás vagy szakítás során az érzelmek kicsit hevessé válhatnak, de egy idő után mindennek le kell csillapodnia. Ne hagyjuk, hogy valaki meggyőzzön arról, hogy ő az áldozat. Lépjünk tovább.

5. Pénzügyi segítséget kérnek rögtön az elején

Az idősebb randizóknak különösen a pénzügyi szélhámosok és a romantikus csalók ellen kell résen lenniük. Nagyon sok pénzügyi csalás létezik, ezért óvakodni kell mindenkitől, aki pénzt kér. Ne adjunk pénzt senkinek, akivel csak most kezdünk el randizni, amíg nem ismerjük jól, és nem régóta tart a kapcsolatunk.

(PureWow)

Nyitókép: Shutterstock