Egy rosszul sikerült randin ül egy pár

4 intő jel, hogy nem kéne randiznod az illetővel

Manapság az online társkeresés már kicsit sem új keletű dolog. Azonban a virtuális világban való párkeresés sokszor kihívások elé állíthat minket, amik időnként riasztóak lehetnek. Vannak azonban olyan red flag-ek, azaz intő jelek, amiket ha ismerünk és észben tartunk, akkor azzal kikerülhetjük a nemkívánatos randevúkat.


Persze ezek a bizonyos red flagek, vagyis a riasztó jelek könnyebben észrevehetőek egy személyes találkozó során, azonban ha résen vagyunk, akkor még időben kiszúrhatjuk őket, hogy ne bonyolódjunk bele egy rossz kapcsolatba. Ezekre a jelekre érdemes odafigyelni!

Minden képe egyforma

Azt már biztosan tudod, hogy óvatosnak kell lenni azokkal, akik egy fotót sem töltenek fel magukról. De mi a helyzet azokkal, akik 5-6 teljesen ugyan olyan beállítású képet raknak ki? Jó, oké. Legyünk elnézőek, hiszen mindannyian az előnyös oldalunkat szeretjük megmutatni, azonban ha látványosan takargat valamit, pl: a fogait a zárt mosollyal, az egy erős jel lehet számunkra, hogy valamit megpróbál eltitkolni magáról.

Bevásárlólista hosszúságú elvárások

Ha az elképzelései arról, hogy mit keres egy nőben sokkal hosszabb, mint amit magáról tud elmesélni, az egy vészjósló jel! Ez arról árulkodik, hogy az illető egy féle nőtípust keres, nem pedig ismerkedni szeretne. Illetve azt, hogy fájdalmasan hiányzik belőle az önreflexió.

Csak "barátot" keres

„Épp most jöttem ki egy komoly kapcsolatból.” „A munkámra szeretnék koncentrálni most.” „Rengeteget utazom.”

Ismerősen csengenek ezek a mondatok? Akik ezzel szédítenek, nem akarnak komoly kapcsolatot. Általában el is mondják, hogy csak barátokat keresnek, azonban ez sem feltétlenül igaz így. Hiszen a barátok nem szexelnek, ezek a férfiak pedig hidd el, 99% hogy csak azt szeretnének.

Sokat panaszkodik

Alig pár órája „ismeritek” egymást, de arról beszél, hogy milyen zenéket, ételeket, filmeket és nőtípusokat utál? Még most kerüld el, vagy készülj fel rá, hogy sokat fogsz inni a randin, különösen, ha utóbbira nagy figyelmet fordít.

Ha nem tudja megtartani magának a múltbéli kapcsolati sérelmeit, miközben randiképesnek próbálja magát beállítani, akkor számíthatsz rá, hogy ennek az ismeretségnek hamar vége lesz.


Nyitókép: Shutterstock

Your Tango