négy ember csillagszórókkal „2021" feliratot rajzol a levegőbe

​Ezeket a cikkeinket olvastátok a legtöbben 2021-ben​

Eseménydúsan zárult le az in.hu első éve, és most egy kis betekintést adunk a kulisszák mögé. Mi foglalkoztatta idén leginkább az olvasóinkat? Nem meglepő módon toplistásak az egészséggel, betegségmegelőzéssel kapcsolatos cikkeink, de filmes, utazással kapcsolatos írást is találunk, és még II. Erzsébet nagyanyjának izgalmas élete is bekerült a kedvencek közé. Következzen a top 10 legolvasottabb cikkeink listája!


10.  A 10 legnépszerűbb úti cél 2022-ben a Lonely Planet szerint

norv\u00e9g h\u00e1zak

Fotó: Unsplash/Simon Williams

Tony és Maureen Wheeler, a Lonely Planet megalkotói idén is fantasztikus ötleteket osztottak meg a jövőévi utazási célokhoz. A listán olyan országok sorakoznak fel, mint például Malawi, Szlovénia, Mauritius vagy akár Norvégia.

Olvasd el itt!

9.  Ékszertolvaj volt Mária királyné, II. Erzsébet nagyanyja?

kir\u00e1lyn\u0151i tiara

Fotó: Unsplash/wildan alfani

Viszonylag ritkán hallhatunk a királyi család tagjainak hobbijairól, de ne higgyük azt, hogy nincs is nekik. Mária királynéII. Erzsébet nagyanyja — például rendszeresen megemlítette az ékszergyűjtést, mint hatalmas szenvedélyét. Sajnos az a pletyka is elterjedt, hogy néha azokat a kiegészítőket is zsebre tette, amik nem az övéi voltak. Hogy mennyi ennek az igazságalapja, a cikkünkből kiderül.

Olvasd el itt!

8.  Megvan az év szava

egy kinyitott sz\u00f3t\u00e1r

Fotó: Unsplash/Joshua Hoehne

Az Oxford English Dictionary minden évben megnevezi a legnagyobb népszerűségnek örvendő szót az évben. Igazán meglepő döntés született, a dobogó második fokán pedig több koronavírussal kapcsolatos kifejezés végzett.

Olvasd el itt!

7.  Óriási gyémántot talált egy nő egy nemzeti parkban, meg is tarthatja

hat darab gy\u00e9m\u00e1nt egym\u00e1s mellett

Fotó: Unsplash/Edgar Soto

Az amerikai Arkansas államban található egy park, ami egykoron híres gyémántlelőhely volt. Mind a mai napig látogatják kincskereső emberek a gyors meggazdagodás reményében. Esetünkben egy igazán értékes drágakövet talált egy nő, aki szerencsésen haza is vihette felfedezését.

Olvasd el itt!

6.  4 vitamin, ami nélkülözhetetlen télen

\u201e4 vitamin, ami n\u00e9lk\u00fcl\u00f6zhetetlen t\u00e9len" cikk nyit\u00f3k\u00e9pe

Fotó: Unsplash/Diana Polekhina

A hideg idő beköszöntével előkerülnek a szekrényből a meleg kabátok, sapkák és sálak, de ezek közel sem nyújtanak teljes védelmet. Immunrendszerünk védelméért ajánlatos több fajta vitamint rendszeresen szedni. Cikkünkben azt a négy vitamint soroljuk fel, ami nem hiányozhat egy háztartásból sem.

Olvasd el itt!

5.  Búcsúzik rajongóitól a rockzene királynője

Tina Turner

Fotó: Instagram/lacopete

A rock legenda Tina Turner a koncertezéstől néhány évvel ezelőtt vonult vissza, idén pedig egy dokumentumfilmmel búcsúzott rajongóitól. A forgatások során az énekesnő először járult hozzá ahhoz, hogy személyes dokumentumait és archívumát felhasználják.

Olvasd el itt!

4.  400 milliós megtakarítással ment nyugdíjba 35 évesen egy nő

Apr\u00f3p\u00e9nz felsoarkoztatva

Fotó: Unsplash/Ibrahim Rifath

Biztosan sokan törtük már azon a fejünket, hogyan is lehet nagyon hamar és gazdagon nyugdíjba vonulni. A brit Katie Donegan például éveken keresztül keményen spórolt ahhoz, hogy ennyi idősen több milliós megtakarítással hagyhassa ott munkahelyét, és ez mindössze 35 évesen sikerült is neki, és azt is elárulta, hogyan.

Olvad el itt!

3.  5 gyönyörű ország, ahová érdemes nyugdíjba vonulni

g\u00f6r\u00f6gorsz\u00e1gi kil\u00e1t\u00e1s

Fotó: Unsplash/Hello Lightbulb

Bizonyos országok külön kedvezményeket adnak azoknak az embereknek, akik ott szeretnék tölteni nyugdíjas éveiket. Lehet szó korai nyugdíjazásról, vagy időskori elvonulásról, ezeken a csodálatos tájakon élmény lehet letelepedni.

Olvasd el itt!

2.  A D-vitamin hiányának hét könnyen felismerhető jele

\u201eA D-vitamin hi\u00e1ny\u00e1nak h\u00e9t k\u00f6nnyen felismerhet\u0151 jele" cikk kezd\u0151k\u00e9pe

Fotó: Unsplash/Daoudi Aissa

Ehhez a közismert vitaminhoz az egyik legkönnyebb hozzájutni, hiszen a napfényből folyamatosan kinyerjük a szükséges mennyiséget. Ennek ellenére előfordulhat D-vitamin-hiány, aminek akár súlyos szövődményei is lehetnek. A kattintások számából úgy tűnik, rengetegen aggódnak is emiatt, cikkünkben a hiány lehetséges jeleit ismertettük.

Olvasd el itt!

1.  A vitamin, amire a nőknek a legnagyobb szükségük van, mégis kevesen szedik

\u201eA vitamin, amire a n\u0151knek a legnagyobb sz\u00fcks\u00e9g\u00fck van, m\u00e9gis kevesen szedik" cikk kezd\u0151k\u00e9pe

Fotó: Unsplash/Leohoho

A legtöbb vitamin hasznosságáról rengeteg szó esik, de van egy, ami felett valahogy sokszor elsiklunk. A K2 vitamin segít a kalcium szállításában, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is nagy szerepe van.

Olvasd el itt!


Nyitó: Unsplash/Tarryn Myburgh