a királyi család

A királyi család egy tagja már megnézte a Bridgerton új évadát

A királyi család tagjai gyakran elfoglaltak: vagy az Egyesült Királyságban vesznek részt hivatalos királyi rendezvényeken, vagy külföldre utaznak. És bár talán furcsa elképzelni őket a kanapén ülve, egy sorozat és valamilyen gyorsétel társaságában, sokan közülük pontosan ezt teszik, amikor végre lazítanának.


Néhány évvel ezelőtt a walesi hercegi pár bevallotta, hogy semmit sem szeretnek jobban, mint a Homelandet nézni és pizzát rendelni, míg a néhai II. Erzsébet királynő titkos rajongója volt A koronának.

Mivel A Bridgerton család 3. évadának első fele a hónap elején landolt a Netflixen, a regency dráma rajongói kíváncsiak voltak, hogy a királyi család valamelyik tagja megnézte-e már a részeket. Kiderült, hogy van egy királyi személy, aki már tudja, mi történik a harmadik évad első négy epizódjában.

A múlt heti RHS Chelsea virágkiállításon való megjelenése során Kamilla királyné megosztotta, hogy már bepótolta A Bridgerton család legújabb epizódjait, amelyekben Nicola Coughlan és Luke Newton alakítja Penelope Featheringtont és Colin Bridgertont. Miközben meglátogatta a Nicola karaktere által inspirált kertet, elárulta:

Megnéztem az első részt.
Kamilla kir\u00e1lyn\u00e9Fotó: Getty

Úgy tűnik, Kamilla jól ismeri a tévés popkultúrát, hiszen nem ez az első alkalom, hogy bevallotta, hogy nézi a Netflix valamelyik kedvencét. 2022-ben azzal viccelődött, hogy Emerald Fennell – aki Cornwall hercegnéjét alakította A koronában – az ő „fiktív alteregója".

A beszámolók szerint Kamilla Wiltshire-i otthona – amelyet 1996-ban vásárolt – a kedvenc helye, ahol elvonulhat a királyi élet nyomásától, és egy forrás azt mondta az Expressnek:

Ray Millben leülhet egy nagy G&T-vel, lerúghatja a cipőjét és nézheti a Coronation Streetet (brit szappanopera), amit Károly utál. Azzal sem kell foglalkoznia, hogy hogyan néz ki a hely – Károly nagyon kényes a rendre, míg ő mindenhol otthagyja a cuccait.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Neil Mockford/Getty Images